alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Colombia-kits

 
[6]
Fodbold Gul Colombia Authentic hjemmebanetrøjeFodbold Gul Colombia Authentic hjemmebanetrøje

Colombia Authentic hjemmebanetrøje

Fodbold

Fodbold Gul Colombia hjemmebanetrøjeFodbold Gul Colombia hjemmebanetrøje

Colombia hjemmebanetrøje

Fodbold

Børn Fodbold Gul Colombia hjemmebanetrøjeBørn Fodbold Gul Colombia hjemmebanetrøje

Colombia hjemmebanetrøje

Børn Fodbold

Mænd Fodbold Gul Colombia hjemmebanetrøjeMænd Fodbold Gul Colombia hjemmebanetrøje

Colombia hjemmebanetrøje

Mænd Fodbold

Boys Fodbold Blå Colombia udebanetrøjeBoys Fodbold Blå Colombia udebanetrøje

Colombia udebanetrøje

Boys Fodbold

Vis din loyalitet med flotte, fanbaserede Colombia-kits fra adidas

Dem, vi holder af, overdynger vi med kælenavne. Akkurat som vi gør det med Colombias dygtige drenge og imponerende landshold. Los Cafeteros er tilnavnet, der har holdt ved. Er du en af dem, der fortroligt tager kælenavnet i brug, er det vist på tide at tage skridtet videre. Fanbaserede Colombia-kits er det autentiske sporty look fra adidas, der lader dig indtage banen med samme udtryk og selvtillid, som du kender det fra Colombias professionelle fodboldspillere. Vis dine talenter på hjemmebanen i et klassisk Colombia-hjemmekit i gul med blå bølgende striber, som tager sin inspiration fra traditionel cumbia, eller find vej til rivalens stadion i et blåt Colombia-kit til udebanebrug. Flot kunstnerisk grafik og vævede fanmærker fuldender dit udtryk og understreger din dedikation til det sydamerikanske hold.

Fugtabsorberende Colombia-træningssæt giver klimakontrol og øget selvtillid

Du sætter hastigt det ene ben foran det andet. Din holdkammerat planter solidt bolden foran dine fødder. Et heftigt skud mod målet, og alle jubler. De bedste målskud og taklinger foregår som oftest i et intenst tempo. Svedtransporterende stof og intelligent AEROREADY hjælper dig på vej i kampens hede ved at levere klimakontrol til de øjeblikke, hvor det virkelig gælder. Det absorberende stof hindrer fugt og sved i at blive en gene. Resultatet er, at du forbliver tør og fuld af selvtillid – også når du skruer op for tempo og talenter på fodboldbanen.

Bevæg dig uden hæmninger i et Colombia-fodboldsæt af let vægt

Ingen hæmninger. Intet holder dig tilbage, når du trækker i letvægtige Colombia-kits med ergonomiske snit og en sublim pasform, der hverken er for løs eller stram. Let vægt og smarte syninger er lig et Colombia-træningssæt, der går i ét med dig og dit spil. Og så er de endda fremstillet af genanvendte materialer for at bakke op om natur og miljø.