alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Argentina fodboldtøj

 
[5]

Argentina fodboldtøj: vis din fankultur med tøjet

Hepper du også på Argentina? Så bliver du en del af et internationalt fællesskab i Argentina fodboldtøj. Som sponsor for tøjet har vi en stor finger med i spillet fra den professionelle fodboldverden. Et af verdens bedste landshold er dit idol, når du nyder sejrsrusen i Argentina fodboldtøj. Tag på stadion, sid foran fjernsynet eller mød vennerne på fodboldbaren og oplev stemningen i den helt rette påklædning. Tøjet er skabt til dominans på banen, når de hvide og lyseblå striber vejrer i vinden på hjemmebane. De oplysende og positive farver – præcis som det argentinske flag. Eller når de mørkeblå farver indtager udebanen og giver en fodboldlektion på eliteniveau. Du kan agere troldmand på banen, når du sætter modstanderen i dit Argentina tøj. Åndbare materialer holder kroppen tempereret og tør, når du styrter mod mål.

Argentina fodboldtøj sætter standarden på professionelt niveau

To verdenskendte logoer på ét og samme stykke tøj. Det argentinske landholdslogo side om side med adidas. Samhørigheden og symbiosen er intakt, når innovative elementer smelter sammen. De to stjerner over logoet vidner om holdets to verdensmesterskaber. Et tredje kan være på vej med din støtte i Argentina fodboldtøj. En efterligning af de professionelles tøj får dig fremad på grønsværen, når du selv stiler mod stjernerne. Bæredygtighed har topprioritet hos adidas. Genanvendte materialer sætter fokus på reducering af resurser og emissioner, så du får et miljøvenligt aspekt ind i dit Argentina fodboldtøj. Tætsiddende eller løstsiddende pasform. Begge dele skaber plads til bevægelighed, når du dominerer på grønsværen. Blødt letvægtsstof skaber komfort fra første fløjt, mens atletiske silhuetter får dig op i fuldt vigør til dine aktiviteter. Argentina fodboldtøj viser dit tilhørsforhold sammen med Sydamerikas stolthed, der tiltrækker en fanskare uden sidestykke. Ude eller hjemme – Argentina giver en fodboldsession med tekniske spidsfindigheder.