alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Skitøj til damer

 
[42]

Skitøj til damer gør dig sneklar fra top til tå

Vi har klædt skistjerneatleter på i årtier og vi klæder hellere end gerne dig på også. Den mangeårige erfaring kommer dig til gode, når du stryger ned ad bakkerne på iskolde underlag. Skiundertøj er dit basislag tættest på huden, som både beskytter det næste lag tøj mod sved, og som holder kroppen varm. Tætsiddende pasform smyger sig om huden, så du med fri bevægelse og komfort kan dyrke snesport med eller uden stave. Fleksibiliteten er garanteret i de åndbare tekstiler med en procentdel elastan. AEROREADY løfter svedtransportering op på et nyt niveau, så du kan holde dig tør hele vinteren. Skitøj til damer er alle de lag, du behøver for at kunne nyde vintersport optimalt. Isolerende bagsider med vindtætte fibre samt vandtætte overflader garanterer dig et tempereret miljø på kroppen, så du uden at sitre kan gøre klar til næste tur op med liften.

Dameski er dit frirum til at lege eller føre hård konkurrence

Skiundertøj, mellemlag og yderlag finder du i sortimentet med skitøj til damer. Du kommer ikke til at fryse takket være højteknologiske membraner og materialesammensætninger. Fodtøj til navigering i sneklædte landskaber hjælper dig også på vej om vinteren. GORE-TEX® holder vand og vind ude samtidig med, at fugt ikke slipper ind. Spændstige ydersåler med knopper sikrer dig et stabilt greb, når du udforsker snelandskaberne. Det kan være ekstra tungt at slæbe fødderne gennem sne, men Boost-såler hjælper dig på vej med effektiv energireturnering. Skitøj til damer sikrer dit look i de vinterhvide måneder. Det samme gør fodtøj, tilbehør og udstyr, så du kan tage på skiferie uden at mangle noget. adidas er din støtte undervejs, da vi sørger for komfort og beskyttelse fra inderst til yderst. Alt dette med fokus på genanvendelighed, så der er omtanke for reducering af emissioner og resurser.