alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skijakker og vinterjakker til damer

 
[12]

Skijakker og vinterjakker til damer holder vind og vand fra kroppen

Vinter betyder køligere dage med ustadigt vejr. Det skal dog langt fra afholde dig fra at træde ud ad din hoveddør og nyde den friske luft. Klæd dig på til omstændighederne med den rette vinterjakke til damer. På den vis kan du nyde vinterens glæder, uden at foretrække hjemmets trygge rammer. PrimaLoft® holder dig varm på selv de køligste dage. De vandresistente fibre holder sne og regnvand ude, så din kropstemperatur bevares. Den revolutionerende teknologi betyder også, at din jakke tørrer på rekordtid. Et ekstra plus på årets våde dage. Pertex® er teknologien, der beskytter mod vejrets luner. Den tætte ydre væveform holder vand og vind ude, mens den indre vævekonstruktion afleder fugt fra huden, så du holdes tør. Det åndbare materialer efterlader dig med en følelse af velvære. Selv på de dage, hvor termostaten viser minusgrader. Med brugen af genanvendt polyester bidrager vi til at passe godt på jordens ressourcer samt nedsætte udledningen af emissioner. Det betyder, at du kan handle vinterjakker til damer med god samvittighed. 

Skijakker damer – til dagene på pisterne 

Når vinteren står for døren, er der noget at se frem til. Vinter er nemlig lig skisæson. Tid til at spænde ski eller snowboard for fødderne og nyde det betagende snelandskab. Fuld fart på ned ad pisterne med hurtige slalombevægelser, mens solens stråler oplyser de smukke, hvide omgivelser omkring dig. Ifør dig en dame skijakke fra adidas, og du er klar til at indtage bjerge og pister. Tæt pasform giver dig fri bevægelighed, mens det isolerende stof holder dig varm på selv de køligste dage. Kollektionen af veste og skijakker til kvinder er lavet af kraftige materialer som blandt andet single jersey af 100% polyester. Det lette og strækbare stof øger bevægeligheden og giver dig en jakke, der aldrig tynger. Funktionaliteten er i fokus i sortimentet af vinterjakker til damer, så du kan nyde dagene på ski.