alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

All Blacks · Spillertrøjer

 
[3]

Støt op om genbrugsfilosofien med bæredygtige All Blacks jerseys

Tilfør din sport superbløde fornemmelser, når du iklæder dig en adidas All Blacks jersey af 100% kvalitetsbevidst og genanvendt polyester. Primeblue er det innovative initiativ med god indvirkning og skelsættende resultater for miljø og produktion. Det præstationsstærke materiale er sammensat af restpartikler og affald fundet ved strand og kystområder. Når disse materialer genanvendes, forhindrer vi dem i at ende op i havet. Alt det så du kan klæde dig og løfte dit spil til et nyt niveau med hjertet på det rette sted og gode fornemmelser til følge.

Fugtabsorberende All Blacks spilletrøjer giver fuld kontrol over kropstemperatur

Gør som New Zealands rugbystjernehold og de professionelle spillere, når du ifører dig en af de mange funktionsdygtige og højteknologiske all blacks jerseys. Performance-kollektionen fra adidas er skabt til dig, der vil have kontrol og overblik, når det spidser til i kampen. AEROREADY er den fugtabsorberende teknologi, som leder sved og fugt væk fra huden, så du forbliver tør fra det øjeblik kampen går i gang og til sejren er i hus. De gode, behagelige fornemmelser bragt til bane og træning, så du kan træne uforstyrret.

En perfekt pasform går hånd i hånd med afgørende triumfer

Et sublimt fit, der matcher en velfortjent sejr. Figursyede All Blacks spilletrøjer fra adidas er lavet med et bredere kropsstykke og lige snit. På den måde kan vi levere frie tøjler til dine bevægelser og en pasform, som smyger sig til din krop. Reducering af søm øger aktivt din komfort, når du er i fuld færd med at slå dine folder og give modstanderen kamp til stregen.

Gør opmærksom på dig selv iført fanbaserede All Blacks jerseys

Din support til New Zealands darlings synliggjort med all blacks jerseys tilsat flotte, skarpe sponsorlogoer. Det edgy, rå look fuldendes med klassiske farver som sort, hvid og bordeaux. Flotte modeller og finish til dig, der tør.