alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Vandring · Vandtæt · Sko

 
[85]
1 / 2
Side:af 2

Vandtætte vandresko og sneakers: Du vil elske regn og sjap

Vejret skal ikke holde dig tilbage. Når der skal vandres, må det gerne være med udfordringer undervejs, som du naturligvis overkommer med bravur i dine vandtætte vandresko og sneakers. adidas sneakersmode er dog ikke kun noget, du kan nyde i fritiden, på den røde løber eller i bybilledet. Vandtætte sko til vandring byder også på en masse fede sneakers, som er bygget til vandreture. Mode og funktionalitet er integreret i ét og samme look, så du altid ser godt ud i både by og land. Vandtætte vandresko er spækket med teknologi, der holder dine fødder tørre. GORE-TEX® lader dig gå direkte gennem vandpytter, og regnvand preller af overfladerne. Tag dit næste sikre skridt velvidende, at drønstærke Continental™-såler klarer presset fra ethvert underlag. Du kan lade dine vandtætte vandresko og sneakers tage vare om din fødder, mens du navigerer dig gennem jordens grus, rødder og hvælvinger med hjælp fra ydersålernes eminente greb.

Vandtætte sneakers – se dig ikke tilbage i mudderet

Vandresko skal give dig lige dele fornøjelse, udfordring og træning. Kom nemmere fremad med hjælp fra Boost-såler, der via utallige kapsler sender din brugte energi retur, så du kan indtage bakker og snoede stier med komfort. Sømforseglede syninger og afslutninger lukker hermetisk af for våde elementer, samtidig med at du kan nyde et komfortabelt og åndbart fodmiljø. Svedtransporterende funktioner leder fugt væk, så du slipper for en klæbende fornemmelse. Hos adidas er vi med på den vedvarende strategi om bæredygtighed. Vandtætte sneakers med genanvendte materialer oser af ansvarlige processer, hvor ressourcer minimeres. Vandr løs på byens beton og brosten, eller begiv dig ud på naturens trails. Vandtætte sneakers er en klassiker i skogarderoben - både sammen med dit praktiske regntøj, men også sammen med hverdagens sporty outfits.