alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Outdoorjakker

 
[187]
1 / 4
Side:af 4

Outdoorjakker der får bugt med årstiden

Det er altid jakkevejr i Danmark. Du vil med garanti få brugt dit overtøj flittigt, når vejrguderne driver gæk med årstiderne. Bliv rustet til at gå på opdagelse i by og natur året rundt. Outdoorjakker sætter standarden for din komfort, når vejrets elementer skal modstås. Lad RAIN.RDY-teknologien tage sig af vand fra oven, så du kan nå tør i mål. Funktionaliteten er i højsædet under alle dine friluftsaktiviteter. Formsyede albuer og tilpas vidde om skuldrene giver dig fri trækkraft, når du manøvrer rundt i naturen med vandrestave. Ophold dig på vand i tørvejr. GORE-TEX® er sikkerheden selv, når vind og vand skal holdes ud. Samtidig med at åndbarhed giver dig det perfekte klima om kroppen. Tag ekstra godt fat i padlerne, hop i sadlen med yndlingshesten eller snør vandrestøvlerne på en våd efterårsdag. Outdoorjakker er din fulde beskyttelse til motion i det fri.

Trekkingjakker med vejrbestandigheden i top

Dit overtøj er din redning i alt slags vejr. Når festjakken er pakket væk og kroppen skal røres i det fri griber du til rækken med outdoorjakker, der med fleksible materialer gebærder sig efter dine bevægelser. Overtøj i bæredygtighedens tegn med genanvendte materialer bidrager med omtanke for fremtidens planet. Outdoorjakker proppet med funktionalitet og geniale detaljer sender dig udendørs hele året med et smil på læben. Reflekser holder dig synlig i mørke mens tovejs-lynlåse lader dig kontrollere ventileringen. Justerbare opslag giver mulighed for at tilrette pasformen til perfektion. Vendbare outdoorjakker højner fleksibiliteten, så du designmæssigt får flere muligheder. Fleece, isoli, dun eller sømforseglet gummi med optimeret modstandskraft over for elementerne. Blødheden og beskyttelsen vil ingen ende tage, når du nyder udendørslivet til sport og fritid. Dit overtøj er din følgesvend på alle årstider. adidas-teknologier og designs er din garanti for udendørsliv med komfort og komplet beskyttelse.