alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skitrøjer

 
[9]

Bløde, åndbare skitrøjer med isolering

Det er ikke noget nyt, at adidas er kendt for alsidighed. Og I elsker det! For hvorfor ikke nyde godt af tøj, der både kan bruges til sport og hverdag, når nu muligheden er der. Det gælder også med skitrøjer, som specifikt er designet med skisport in mente, men som gør det lige så godt til alle mulige andre sportsgrene om vinteren. Skitrøjer er den slags overdele, du med sikkerhed skal have med i kufferten, når turen går til skisportsstedet. De er skabt til optimal bevægelsesfrihed, når du skal tage fat og sætte fra med skistavene, eller når du laver akrobatiske øvelser på snowboard. Tætte pasformer og elastiske materialer følger kroppens rytme, så du kan slå dig løs til langrend, på skøjtebanen eller når ungerne skal med på kælketur. Skitrøjer til hele familien sørger for det perfekte mellemlag, når vinterens aktiviteter skal nydes. Og de designes med lange ærmer eller med korte ærmer som T-shirts.

Trøjer til dine vintereventyr

Når du nyder naturens glæder, så kan du også gøre det med omtanke for den. Skitøj fra adidas er nemlig ofte fremstillet i genanvendte materialer, så der spares på resurserne og emissioner reduceres. Derfor er vi også med i Better Cotton-initiativet, der forbedrer bomuldsdyrkning på verdensplan. Alle disse tiltag gør, at du får mere, end blot skitrøjer. Du kan roligt give den gas på ski, for der er styr på funktionaliteten og teknologierne. Bl.a. takket være svedtransporterende tekstiler fra AEROREADY-innovationen, som er med til at holde trøjerne tørre. Blødt stof på trøjernes bagside samt tilpas med stretch giver dig komfort direkte på huden. Ski-T-shirts fungerer perfekt ovenpå skiundertrøjer samt indenunder en skijakke. Når du er færdig med dagens strabadser på pisterne, kan du nøjes med at gå rundt i en ski-T-shirt til afterskiing, eller når du hygger hjemme foran kaminen i skihytten. Komforten er nemlig intakt, hvad enten du er aktiv eller slapper af.