alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ski sweatshirts

 
[8]

adidas-sweatshirts til skisport og afterskiing

Skal du på skiferie her til vinter, og mangler du noget at have på under skidragten? Hos adidas har vi netop udviklet en serie af langærmede og svedtransporterende Terrex Agravic XC-trøjer, som holder kroppen varm ved at absorbere sveden og lede den væk fra hudens overflade, så du ikke føler dig fugtig inden under skitøjet, selv når tempoet er allerhøjest ned ad pisterne. Derfor kan du også roligt spænde skiene af og gå med vennerne til afterskiing, når mørket falder på efter en lang, hård dage ude på løjperne. Terrex Agravic XC-trøjerne er høj kvalitet, tilpasset til kroppen.

Langærmede Terrex Agravic XC-sweatshirts til begge køn

Serien af sweatshirts til skisport er lavet til begge køn, så uanset om du er mand eller kvinde, sidder Terrex Agravic XC-trøjen godt på kroppen. Derfor har vi fra adidas lavet en serie til hvert køn. Den atletiske pasform får stoffet til at smyge sig hen over huden og bevæge sig ubesværet sammen med din krop, når du er aktiv. Når huden ikke er fugtig af sved, føler du dig mere veltilpas, og det giver dig mere energi til at klare endnu et par pister, inden dagen er omme, så du får mere ud af din skiferie. Kombinér evt. med et par benklæder i samme serie.

Bæredygtige Terrex Agravic XC-sweatshirts til skisport

Sweatshirtsene og skiundertøjet i Terrex Agravic XC-serien er lavet af det fugtabsorberende AEROREADY-materiale, som er et fleksibelt og hurtigttørrende stof. Endvidere er det også bæredygtigt, da størstedelen af materialerne, der anvendes i fremstillingen, består af genanvendt nylon og plast. Derfor er alle produkterne i serien fremstillet af mindst 65 procent genanvendte materialer. Den høje krav gør, at halsen er beskyttet, og en lukning med halv lynlås er med til at sikre, at sweatshirten slutter tæt ind til kroppen. Du er derfor godt klædt på til kulden med de bæredygtige Terrex Agravic XC-sweatshirts til skisport, når du er ude på løjperne.