alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Rugby · Spillertrøjer · Tøj

 
[25]

Find den rigtige rugbytrøje til dig

Høj kvalitet, god stil og funktionalitet kendetegner adidas rugbytrøjer skabt til at overgå alle og blive båret med stolthed. Vi samarbejder med de bedste rugbyspillere i verden, som tester og forbedrer vores produkter og materialer til industriførende standarder. Vores designs har banebrydende rå stil, teknologi og historier til de mest slidstærke, åndbare og flotte trøjer, der findes. Åndbarhed er det vigtigste i verden til at kontrollere kropstemperatur og give dig fokus under kamp, træning og hvileperioder. Climalite® leder sved væk fra huden, og meshpåsætninger giver luftgennemstrømning, hvor du har brug for det.

Unikt adidas rugbytrøjepasform

adidas' trøjematerialer giver fremragende pasform, bevægelighed og komfort grundet dets unikke tosidede stretch. Vi bruger "body-mapping" og 3D-teknologier, så vi kan afdække alle kropsformer og positioner i rugby. Dette er resultatet af mange års research og udvikling for at fremme præstationer til klyngen, lineouts, tacklingsangreb, overhalinger og returenergi under sprint.

Spil med stolthed

Når du skubber til grænserne i forhold til næste træk, hylder vi stadig det, der gør et hold særligt for dets spillere og støtter. Vi syr hvert holds DNA ind i trøjens design, så de kan bæres med respekt, stolthed og begejstring. Uanset om du er en All Black, en Chief, en Harlequin eller del af Munster Rugby Red Army, sørger vi for, at hver model har en uudslettelig og stærk betydning for alle, der repræsenterer holdet.