alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Regnhatte herrer

 
[9]
TERREX Sort Terrex Primegreen AEROREADY Five-Panel kasketTERREX Sort Terrex Primegreen AEROREADY Five-Panel kasket

Terrex Primegreen AEROREADY Five-Panel kasket

TERREX

Beskyt dig selv mod vejrets luner med regnhatte til herrer fra adidas

12 måneder med vekslende vejr. Fra de lune og solrige måneder til de våde og kølige. Nu er der ingen grund til at dukke nakken og blive hjemme, når vejrudsigten melder regn, blæst, sne eller slud. Tag hånd om din hovedbund med en af de mange varme huer eller beskyttende regnhatte til herrer fra adidas. Størstedelen af din krops varme finder vej ud igennem hovedbunden. Derfor er det vigtigt at gøre noget ekstra for toppen, når vejret viser sig fra sin drilske og bidende side. Blød glatstrik af bomuld. For af varm fleece og genanvendt polyester tilsat elastan for at bringe smidige fornemmelser til hverdagen og gadebilledet. Flad skygge beskytter synsfeltet, mens trykknapper bagpå giver mulighed for at tilpasse og justere din regnhat til herrer. Et skarpt øje for detaljen og materialet, så du kan komme godt og helskindet igennem alle årstider.

Hovedbeklædning til udendørs brug bakker op om et aktivt liv

Denne kollektion af hovedbeklædning til mænd til udendørs brug er skabt til bevægelse og et aktivt liv. Til de intense løbeture og energiske vandreture i det fri kan du få bugt med varmegener via det svedtransporterende finish tilføjet hovedbeklædningen. Det højteknologiske stof leder fugten væk fra huden, så du kan bevare fokus på dagens mål og distance. Trækker løbeturen ud, er du godt beskyttet af de effektive refleksdetaljer tilføjet de mange regnhatte til herrer fra adidas. Gør dine medtrafikanter opmærksomme på din færden og føl dig tryg og godt tilpas på alle tider af døgnet. Hverken regn eller mørke skal sætte en stopper for din træning og kvalitetstid i det fri. Det sporty, rå og autentiske look følger med dig uanset, om det er parkens stier, gadebilledets cykelstier eller vildmarkens bjerge, der skal indtages og udfordres. adidas’ velkendte Trefoil og historiske 3-Stripes har prydet sports- og modeverdenen i årtier. Nu er det tid til at gøre dig og din sport til en del af historien.