alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vandrebukser til mænd

 
[38]

På nye eventyr i vandrebukser til mænd

Slip tankerne og motionen fri i alt slags vejr. Vandrebukser til mænd er dit sikre valg – uanset årstiden. Træd skridt efter skridt i den rigtige retning med beskyttelse om benene og UV-faktor på overfladerne, der holder dig godt kørende i solskin, mens vandtætte membraner afviser byger på din vej. Står den på vintersport, er skibukser til mænd det uundværlige valg med blød fleece på bagsiderne, der danner skjold mod vind og kulde. Hold den ønskede kropstemperatur i lang tid med AEROREADY-teknologien, der yder svedtransportering og dermed holder dig tør, så komforten er i top hele vejen under dine performances. Udendørsbukser til herrer med elastan er lige sagen. Den indbyggede fleksibilitet giver benene fri bevægelighed, så du kan udfolde dig behageligt og effektivt i både by og natur. Er der mange bump på vejen, vælger du blot vandrebukser til mænd med kompressionspasform. Her holder Techfit-bukserne musklerne på plads og yder vibrationsstøtte, så træthed i benene reduceres.

Udendørsbukser til herrer: frihed under åben himmel!

Sikker plads til dine personlige ting med vandtætte lynlåslommer, der sikrer effektiv opbevaring undervejs, mens refleksdetaljerne yder ekstra synlighed, når mørket falder på. En pasform efter din smag. Elastiktaljer og spænderemme lader dig justere dine bukser helt perfekt med elastikker ved anklerne samt detaljer med velcroluk, der også er med til at optimere din pasform. Herreudendørsbukser i bæredygtighedens tegn er en mulighed. Under fremstillingen reducerer vi emissioner og ressourceforbruget til gavn for både dig og miljøet. Bukser i 100 procent genanvendt polyester og ingen brug af ny plastik er en realitet hos adidas. De hurtigtørrende letvægtsmaterialer lader dig slippe for tunge vægtbyrder på din gåtur. Vandrebukser til mænd, der kan pakkes ned i sin egen lomme, er et super praktisk valg, så bukserne stort set intet fylder. Kraftige og slidstærke bukseoverflader yder maksimal beskyttelse, så du kan forcere buske, svirpende grene, vandløb og andre udfordringer på din vandretur.