alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Kvinder · Vandring · Shorts

 
[5]

Vandreshorts til damer: Se dig ikke tilbage på trailet

Du trænger til at få rørt dig, og det skal være nemt. En forfriskende vandretur er lige til at gå til. Forårets og sommerens vejr skal nydes til fulde i et par vandreshorts til damer, der er sammensat, så du kan holde ud at være aktiv i varmen. Åndbare materialer giver luftighed, så du undgår at overophede og blive badet i sved. Trail running, vandreture på populære ruter i udlandet eller en frisk kapgang en søndag formiddag. Vandreshorts til damer klæder dig på til både off- og on-road-eventyr. Korte bukser og bare ben er perfekt til vandresko og en funktionel T-shirt. Tag de markerede stier med fri adgang, så du undgår grene og krat på de bare ben, eller brug de kraftfulde shorts til cykelsjov på MTB. Gå skovens stier tynde eller hold dig til landevejen – dine shorts vil føles lette hele vejen takket være fjerlet nylon.

Trekkingshorts til damer – sender dig flere skridt foran andre

Fra side til side, op og ned. Dine ben arbejder derudad med fuld kraft på oplevelsesrige vandreture. Men du kan roligt forlade dig på materialernes sammensætning. Fleksibel og strategisk placeret firevejs-stretch gør det godt for dine ben i alle retninger. Stoffet arbejder naturligt om benene og samarbejder med dine positioner, så du aldrig føler dig hæmmet. Dine personlige ejendele er også velopbevaret over stejle skrænter, hop over vandløb og balancegang på træstubbe. Vandreshorts til damer med lynlåslommer holder småting trygt og sikkert på plads. Glem roligt hverdagen og tag på udforskning i det fri. Dine trekkingsshorts holder dig kørende med perfekte pasformer i et design mellem løst- og fastsiddende. Vandafvisende overflader holder dig tør, for selv om foråret og sommeren er dagene sjældent helt tørre. Drag af sted en tidlig morgen, hvor fugten og tågen endnu ikke er lettet, og oplev de smukkeste solopgange i vandreshorts, der kickstarter gåturen.