alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Vandrejakker til damer

 
[147]
1 / 4
Side:af 4

adidas vandrejakker til damer som ikke vil lade elementerne holde sig tilbage

Selv de koldeste, mest regnfulde og våde dage skal ikke holde dig tilbage. adidas vandrejakker til damer er skabt i isolerende materialer, som holder din krop varm. De svedarbsorberende teknologier holder din krop tør når du bestiger bjergene eller lægger ekstra kilometer i benene. De er designede til at kunne håndtere de hårde elementer. De beskytter mod vind og regn uden at gå på kompromis med bevægelighed og åndbarhed. Vores vandrejakker til kvinder kommer med ekstra features som justerbare hætter, fits og niveauinddelt af dækning.

Når regnen bliver til slud, hjælper vandrejakker til damer dig med at komme ud

Vandrejakkerne med dun eller Polartec® Alpha padding giver dig letvægtsjakker med både isolering og praktiske løsninger til den erfarne friluftskvinde. Du skal bevæge dig frit. En vandrejakke er en jakke, du har på i lang tid af gangen. Derfor har vores dunjakker i 100% polyester elastiske kanter, strategisk placerede mesh - og stormpaneler samt høj hals med flade sømme. Dette giver en jakke, som sidder behageligt mod huden. Vil du have ting lige ved hånden? De smarte lommer med lynlås holder dine ting tørre og sikre på hele turen. Polartec® Power Shield® Pro kombinerer åndbarhed med vandafvisende materialer. Dette skaber vandrejakker til damer som har en tæt pasform og kan bruges som baselayer eller jakke. Hætterne isolerer og regulerer din kropstemperatur under en lang række vejrforhold. 4-vejs Fleece bevæger sig naturligt med din krop når du vandrer, løber eller er på vej op til summit. Du får vandrejakker i en lang række farvekombinationer. Fra jord-grøn til sort til lilla og blå colorblock. Selvom det skal være praktisk, skal du ikke gå på kompromis med din individuelle stil. Siden 2021 har 50% af vores kollektioner bestået af bæredygtige materialer i form af polyester fra opsamlede plasticflasker og Better Cotton Initiative bomuld.