alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Vandrebukser til damer

 
[22]
Terrex Zupahike Hiking bukser
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino tights
Terrex Zupahike Colorblock vandrebukser
Terrex Techrock Gore-Tex Pro bukser
Techrock Alpine Climbing bukser
Techrock Alpine Climbing bukser
Techrock Mountaineering bukser
Techrock Mountaineering bukser
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino 3/4 tights
Terrex Multi Primeblue tights
Terrex GORE-TEX Paclite regnbukser
Terrex Techrock Gore-Tex Pro bukser
Terrex Multi RAIN.RDY Primegreen 2-Layer regnbukser
Terrex DRYNAMO™ Eco Merino 3/4 tights
Terrex Ski-Touring Soft Shell bukser
Terrex Zupahike Hiking bukser
Utilitas Tech bukser

Strækbare adidas vandrebukser til damer understøtter dine bevægelser på stierne

Fra skovens dybe ro til bjergsidernes udfordrende omgivelser og terræn. Ingen udfordring er for stor, når du begiver dig afsted iført et par strækbare og fleksible vandrebukser til damer fra adidas. Høje benløft og klatring langs skranter og klipper er ingen hindring med innovativ vævning af firevejs-stretch og elastisk materiale. Træk i et par trekkingbukser til damer, der understøtter dine bevægelser fuldt ud. Nu kan du begive dig afsted i ukendt terræn og samle fornyet energi med et par energiske vandreture gennem grønt og betagende landskab. Velovervejede snit og figursyede former tilsat dine trekkingbukser til damer resulterer i en sublim pasform.

Optimal vejrbeskyttelse med vind- og vandtætte friluftsbukser til damer

Beskyt dig mod vejrets luner med et par vandafvisende vandrebukser til damer. Når du begiver dig ud i naturen, er det aldrig til at vide, hvad der venter dig. Fra skyfri himmel til silende regn. Livet under åben himmel kan være uforudsigeligt. Kraftige DWR-belægninger og vind- og vandtæt finish leverer ultimativ beskyttelse, når regn, kulde og blæst overtager himmel og landskab. Fortsæt vandreturen forsikret om, at intet trænger igennem. Heller ikke solens stråler, hvis du vælger friluftsbukser til damer med kraftig UV-beskyttelse. Komfort og vejrbeskyttelse fra første til sidste skridt. Fuld opbakning til dine udfoldelser og kvalitetstid i naturen.   

Et alsidigt og stilrent look der bringer dig fra naturen til byen

Tag det rå, sporty look med dig uanset, om det er vandrestierne eller dagligdagen, der skal udforskes og udleves. Alsidige vandrebukser til damer i stilrene farver kombineret med trekvart eller lange bukseben fragter dig fra naturen til byens gader uden behov for at skifte til nye klæder undervejs. Indtag de skrå brædder, brosten eller naturens bløde underlag i dele, der dur til det hele. Dit aktive liv understøttes, så du er beredt uanset, hvad der kommer din vej.