alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Snowboard-bukser

 
[16]

Sus ned af bjerget i det helt rette par snowboard-bukser

Det ser så legende let ud, når de dygtigste bare glider afsted på et bræt ned af de sneklædte bjerge. Men det er ikke altid lige nemt. Øvelse gør dog mester, og for at blive en mester, kræver det masser af træning. For at kunne træne har man brug for den rette påklædning, og et par snowboard-bukser fra adidas kan sende dig godt på vej mod at blive den næste elegante mester ned af de stolte, hvide bjerge. Nogle af vores snowboard-bukser er med firevejs-stretch, og vævede knæindsatser, og kan sagtens bruges til andet end bare når du er af sted om vinteren på tur til de snefyldte toppe rundt om i verden. De kan også nemt og praktisk anvendes til udendørs ture hjemme, hvis man vil ud i skoven eller andre steder. Nogle af modellerne er udstyret med den holdbare vandafvisende belægning (DWR), noget der er med til at holde dig varm og tør, så du ikke skal frygte vejret, det er bare fuld fart ned af bjergene.

Vis hvem der er sneens mester på vej ned i lækre snowboard-bukser

Nogle af disse snowboard-bukser fra adidas har nogle rigtig fede detaljer, som man hurtigt vil blive afhængig af når man står og er på vej ned af bjerget. Blandt andet har nogle af vores snowboard-bukser adskillige lommer til de nødvendige småting man har med sig på tur, heriblandt mulighed for medieudgang, så man kan høre den nyeste og bedste musik, mens man hygger sig på boardet ned af bjerget. Fælles for de fleste af vores snowboard-bukser er, at de er praktiske og nemme at komme i, og samtidig indeholder de en vis form for ventilation, så du ikke overopheder efter nogle timer med fuld knald på. Der er samtidig garanti for, at du bevarer din bevægelighed, så du ikke føler dig fanget eller låst når du er i gang i sneen.