alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vandre-sneakers

 
[100]
1 / 3
Side:af 3

Vandre-sneakers fra adidas - komfort og selvsikkerhed i hvert skridt

Sæt det ene ben foran det andet. Nye eventyr venter forude med disse komfortable vandre-sneakers fra adidas. PrimeknitTM og en soklignende pasform giver dig en tilpasset følelse og et sublimt fit, da skoen griber behageligt om din fod. En overdel i hurtigtørrende og åndbar mesh lader varme, fugtige fødder tørre og ventilere, så du ufortrødent kan fortsætte din vandretur kilometer efter kilometer og stigning efter stigning. En Dotty-ydersål i gummi sørger i mellemtiden for at levere et solidt greb om underlaget. Disse vandre-sneakers er udarbejdet med et innovativt og plettet trædemønster, som hurtigt gør dem til en uundværlig makker, når terrænet byder på våde og glatte forhold. Til de helt glatte ture er du godt hjulpet på vej af en ydersål af Continental™-gummi. Denne fleksible sål giver et ekstraordinært fodfæste kombineret med en uovertruffen trækkraft. Hold dig ikke tilbage, når udfordrende forhold karakteriserer landskabet. Stå fast, og træd fra, når det virkeligt gælder.

Tag hånd om dine fødder med beskyttende adidas vandre-sneakers

Hårde underlag kan være hårdt ved led og lemmer, men her er de støddæmpende adidas vandre-sneakers dit værn mod udfordrende terræn. EVA og Boost er de beskyttende teknologier og mellemsåler, som absorberer stød og gør dine skridt bedre og mere behagelige. For hvert skridt du tager på vandrestierne, giver Boost igen. I takt med at du bruger energi, får du en tilsvarende mængde energi returneret. Det skyldes de tusindvis af små kapsler, som svarer igen. Aldrig har det været lettere at nå i mål med de sidste kilometer på vandreturen. Måske du endda har mere energi at give af, når turen er slut? Når du kryber i vandre-sneakers fra adidas, tager du samtidig hånd om hæl og ankel med en kappe, der stabiliserer hælen, mens et længere ankelstykke stabiliserer anklen.