alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Vandring · Letvægt · Sko

 
[172]
1 / 4
Side:af 4

Nå i mål med dagens hike iført lette vandresko

Træd blot ud i det. Lette vandresko fra adidas understøtter et aktivt liv i bjerge og på stier ved at levere et sublimt og soklignende fit til dine fødder. Formstøbt indersål kombineret med blød overdel i strik og sømløs Primeknit bevæger sig i takt med dine fødder og skridt. Alt det så du kan supplere din vandring med smidige, fleksible bevægelser og en komfort, der varer ved fra første til sidste skridt. Den lette vægt er lig med vandresneakers, der aldrig tynger og berøver dig din energi og gåpåmod. Tværtimod får du lette vandrestøvler, som aktivt returnerer energi for hvert skridt, du tager. Det sker via den banebrydende og spændstige Boost-mellemsål, der for længst er blevet den foretrukne teknologi blandt vandrere, løbere og andre sportsudøvere. Før du ved af det, er du nået i mål med dagens rute og distance.

Solidt fodfæste leveret af vandtætte og lette vandrestøvler

Nu er der ingen grund til at frygte slinger, skrid og twist på dine vandreture. En suveræn ydersål af Continental™ Rubber er den ultimative opskrift på lette vandresko med sublim balance og solidt fodfæste. Selv når du begiver dig afsted i vådt føre og ujævnt terræn, som ofte kendetegner gængse vandreruter. Traxion-ydersål bakker op om fodens udskejelser ved at sørge for maksimalt greb fra alle sider. Din fod plantes solidt på underlaget med en skridsikker let vandresko, der ej bukker under for løse sten og udfordrende forhøjninger. En støttende EVA-struktur øger stabiliteten og reducerer faretruende stød, så du på let vis kan tage kærlig hånd om led og knæ, og afværge potentielle skader. En vandtæt og åndbar membran af GORE-TEX® holder dine fødder tørre og komfortable. Vandløb, off-road og pløre er ingen hindring. De resistente egenskaber vil hjælpe dig igennem mange udfordringer på vandrestierne.