alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Vandrebukser

 
[47]

Ultimativ vejrbeskyttelse i vandrebukser med vandtætte og solbeskyttende egenskaber

Føl dig hjemme i naturen, når nye stier og ruter venter på at blive indtaget og udforsket. Vi sætter ingen grænser for dine udfoldelser og bakker op om dine mange eventyr under alle vejrforhold med vores vandtætte vandrebukser til damer og herrer. Det vandafvisende finish holder dine stænger tørre, når vejret viser sig fra sine mere drilske sider. På varme solrige dage skaber den kraftige 50+ UV-beskyttelse et godt værn, så du undgår kedelige forbrændinger, der hurtigt kan sætte en stopper for dine oplevelser i det fri. Ultimativ vejrbeskyttelse lader dig træde ud i naturen uanset, hvad vejrudsigten melder.

Fri bevægelse med strækbare og elastiske vandrebukser fra adidas

Bevæg dit frit. Kombinationen af vandrebukser med firevejs-stretch tilsat elastiske taljer og slank pasform øger din bevægelighed, så du kan kaste dig over selv de mest stejle stigninger og udfordrende terræn. Det strækbare materiale af bomuld, polyester og elastan går i et med din krops bevægelser, så intet hæmmer eller generer, når du er i fuld gang med at udforske nyt terræn. Bevægelse er en naturlig del af vandring. Holdbare og slidstærke vandrebukser understøtter dette faktum og giver dig trekkingbukser, du har glæde af længe.

En passion for naturen tilvejebragt via bæredygtige vandrebukser

Vandrebukser fra adidas er sammensat af genanvendte materialer, der har en række positive effekter på miljøet. I tråd med din passion for naturen brænder vi for at nedsætte forbruget af naturens sparsomme ressourcer og ligeledes formindske udledningen af skadelige emissioner. Af den grund er genanvendt polyester en naturlig del af vores produktion.

Smag for detaljer og det jordnære

Dyrk det detaljeorienterede med rummelige lommer for og bag, der giver mulighed for at opbevare vigtige genstande og værdier inden for rækkevidde. De kraftige lynlåse forhindrer genstande i at finde vej ud af lommen. Minimalistiske designs, der dyrker de jordnære farver bringer vandreren frem i dig og lader dig indtage naturens stier med stil og elegance.