alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Skitøj

 
[75]
1 / 2
Side:af 2

Kombiner dit komplette sæt skitøj til action i sne

Uge 7 eller uge 8. Det er et af årets højdepunkter for rigtig mange familier. Der venter timevis af sjov og motion på pisterne i knasende lækker sne. Hos adidas klæder vi dig selvfølgelig på til alle strabadserne, så det bliver behageligt og komfortabelt at være på farten. Falder der sne i Danmark, er du naturligvis også dækket ind. Eller brug dit skitøj i hverdagen, når der rigtig skal lukkes af for kulde. Snedækkede landskaber og kuldegrader stiller krav til materialerne. Ved at sammensætte dit skitøj i tre lag opnår du optimal beskyttelse. Skiundertøj, mellemlag og ydre skalbeklædning i form af overtøj giver dig optimale betingelser for at nyde sneen. AEROREADY er en af de meget effektive teknologier, som bliver brugt i sortimentet med skitøj. Den sørger for at holde din krop tør og komfortabel, når du er aktiv. Eksempelvis sammen med PrimaLoft®, der er lig med isolering, åndbarhed og vandafvisende overflader.

Nyd vintersneen dale i adidas!

Skitøj der er skabt til bevægelse. Det finder du her i udvalget, hvor bukser, jakker og trøjer er designet i atletiske snit. Kulde holdes ude og der holdes på varmen. Samtidig med, at mesh sørger for ventilation, så du hele tiden opretholder et tempereret kropsmiljø. Elastan sørger for tilpas strækbarhed og genanvendte materialer har omtanke på de globale resurser. Designmæssigt er det tydeligt, at skitøj er skabt til kulde og snevejr. De mange funktionelle detaljer fungerer sammenlagt som et skjold mod frysende minusgrader. Ærmestropper og elastikker om håndleddene holder tæt og beskytter mod træk. Høj snekrave på overtøjet sørger for, at hals og bryst er godt beskyttet samtidig med, at elementerne preller af overfladerne. Praktiske hætter giver ekstra varme til ørerne, hvis du ikke har nok i en hue eller skihjelm. Du kan naturligvis bruge tøjet hver for sig, men det optimale look kunne bestå af skiundertøj i merinould, tights, fleecejakke, skibukser og en dunjakke med lækkert gåsedun.