alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

terrex-tøjkollektion

 
[498]

TERREX ADVENTURE GARDEROBE

TERREX Adventure Garderoben er en alsidig teknologi med fire lag, der er alt det, du har brug for, når du er på jagt efter eventyr i naturen. Tag et lag af eller et lag på, så du er klar til store outdoor-oplevelser.
1 / 11
Side:af 11

terrex-tøjkollektion Ofte Stillede Spørgsmål

Tøj i flere lag giver alsidighed, så du kan styre din kropstemperatur ved at tilføje eller fjerne lag efter omstændighederne. Det hjælper med at regulere fugt, isolerer dig mod kulden og beskytter dig mod vind og regn.
De vigtigste lag er som følger: - Basislaget: Det absorberer fugten fra din hud. - Mellemlaget: Et letvægtslag, der holder din krop varm og hjælper med at absorbere sved ved udendørs aktiviteter. - Isolerende lag: Dunagtig varme møder bevægelsesfrihed – selv på de koldeste dage. (ELLER ”skabt til at holde dig varm og komfortabel uden at begrænse din bevægelighed”) - Yderlaget: Åndbar beskyttelse mod vind, regn og sne.
Med lynlåsåbninger i yderlaget og justerbare lukninger i basislaget og det isolerende lag kan du slippe af med varmen, når det er nødvendigt.
Vælg fugtabsorberende materialer som dit basislag, og undgå bomuld, der holder på fugten. God ventilation med lynlåse og justerbare ærmeåbninger kan også hjælpe med at styre fugten.
Når du stopper med at bevæge dig, bliver din krop hurtigt kold. Tilføj et isolerende lag, når du hviler dig, og fjern laget, når du bevæger dig igen, så du ikke bliver overophedet.