alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Skistøvler

 
[2]

Hold fødderne varme med skistøvler

Uanset om du er til vandreture i sne og slud i kupereret terræn, eller blot er til gåture i hjemlige omgivelser i vinterhalvåret, er det altid rart at være godt klædt på. Dette gælder ikke mindst fødderne, som med en god skistøvle fra adidas er sikret på god vis. Det er præstationsdygtige støvler, som kombinerer de vigtigste elementer for en god vandretur, også når vejret er mindre godt eller hvis naturen er lidt mere barsk og vindblæst. Det er vigtigt at kunne holde varmen om fødderne, og det hjælper disse skisko med. De forskellige skistøvler har PrimaLoft® isolering, der holder fødderne veltilpasse og varme hele vejen igennem, mens kulde, vand og fugt holdes ude. Samtidig er støvlerne også praktiske og ganske lette både at tage af og på. De er enkle at stramme undervejs, også med blot en enkelt hånd til rådighed, og det føles generelt ikke som meget andet end en let sko man har på foden.

Gode skisko er føddernes vigtigste værktøj

Når vinteren banker på døren, skifter man som regel til vinterdæk på bilen. Hvorfor så ikke gøre det samme med fødderne, når du netop bruger dem hver eneste dag gennem hele vinteren? Med disse skistøvler bliver dit fodtøj også gjort klar til sne, frost og kulde i løbet af vinteren, så de kan opholde sig udendørs med samme lethed som om sommeren. Fødderne er sikret godt i disse skisko, der med god støddæmpning giver energi til hvert eneste skridt du tager. Med skridsikker ydersål, er du samtidig sikret stabilt greb uanset om du bevæger dig på glatte eller sne- og isdækkede overflader. selv når stierne eller vejene er våde, vil du kunne bevæge dig frit, tørt og sikkert videre med skistøvler, som sørger for at sende dig afsted med god energi, skridt for skridt i naturen.