alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Vandrebukser til herrer

 
[15]
Kvinder TERREX Sort Terrex Multi Primegreen bukserKvinder TERREX Sort Terrex Multi Primegreen bukser

Terrex Multi Primegreen bukser

Kvinder TERREX

Fås i: tall, petite

Vandrebukser til herrer: får dig praktisk rundt i terrænerne

Pak vandretasken og udnyt naturens udfordrende landskaber. Du kommer frem med komfort i vandrebukser til herrer. Tag det lange ben foran og bestig skrænter, kryds vandløb og lad snoede skovveje bane retningen. Kroppen arbejder på højtryk for at gå så mange kilometer som muligt. AEROREADY er din garanti for tørhed på kroppen, når du anstrenger dig for at nå i mål. Svedtransportering af ypperste karakter leder fugt væk fra huden. Støvregn og blæst på vandreturen. Det er udfordringer, der pludselig bliver sjove. Især når du er iklædt vandrebukser til herrer med COLD.RDY. En uundværlig teknologi, som både isolerer, og holder vand ude. Afslappet pasform og elastik i taljen, samt elastan i stofferne. Spring, gå og løb med komfort om benene. Uden begrænsninger i strækbarheden, så du kan tage godt fra med dine vandrestave og lade dine ben styre tempoet.

Fritidsbukser til herrer: fra gader og stræder til fjerne fjelde

En tur ad Caminoen eller på opdagelse i Samaria-kløften. Eller friske vandreture i det danske land. Åndbare vandrebukser til herrer bringer dig rundt i verden på nye eventyr, samtidig med, at du skænker miljøet en tanke. Bæredygtighed er ved din side, når du spadserer løs i form af genanvendte materialer, der mindsker resurser, og reducerer emissioner. Formsyede ben holder bukserne perfekt på plads, så du ikke hænger fast i krat eller lader insekter komme op under ankelstykkerne. Kraftig og slidstærk, bæredygtig polyester yder beskyttelse i terrænerne. Så du kan styre forbi brændenælder og svirpende grene uden ubehag. Undgå at blive skoldet af solens varme stråler på benene. Vandrebukser til herrer med UV-beskyttelse lader dig gå under skyfri himmel. Pak hvad du lige skal bruge i dybe og praktiske lommer for og bag, der – foruden din rygsæk – holder styr på de vigtigste småting på turen.