alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Tøj · Udendørs

 
[349]
1 / 8
Side:af 8

Outdoortøj til mænd - Beskyt dig mod naturens elementer

Åbn sanserne med motion i det fri. men luk samtidig af over for vejrets udfordringer. Med adidas under åben himmel bliver mandfolk klædt på til regn og rusk, men også til solskin og sommerdage. Træning udendørs er den bedste arena for krop og sjæl. Outdoortøj til mænd er hele paletten med komplette looks fra inderst til yderst. Dæm op for elementerne med teknologiske vidundere, der agerer skjold, når moder jord viser tænder. En hel perlerække med RDY-teknologier er linet op for at gardere dig i alle sæsonerne. Lad WIND.RDY holde blæstens kulde ude og glæd dig over RAIN.RDY med dens unikke, vandtætte egenskaber. Alt vejr er ude-træningsvejr i outdoortøj til mænd, så du kan bestige den bjergtop eller tage den kajaktur, du altid har drømt om. Eller du kan blot dyrke hverdagstræning med visheden om, at innovative teknologier står distancen. Disse dele holder dig tør, varm, nedkølet eller hvad du lige har brug for, selv når årstiderne skifter.

Udendørstøj til mænd – får dig ud af svedige træningslokaler

Frihed til maksimal udfoldelse. Outdoortøj til mænd er dit sikre valg, når løbebåndet skal skiftes ud med skovstier og når racercyklen erstatter spinningcyklen. Plask gennem vandhuller og lad regnen sile ned undervejs. GORE-TEX® holder både vand og fugt ude. Undgå ikke sommerens hede dage, men vedligehold og udbyg formen. Outdoortøj til mænd med UV-beskyttelse og AEROREADY sikrer dig beskyttelse og åndbarhed, så kroppen forbliver afkølet. Kombinér dig ud af vejrets uforudsigelighed ved at arbejde med en fleksibel 3-lags-teknik, som du kan sammensætte efter behov med baselayers. Byg mellemlag på efter behov og det samme med skalbeklædning, når vejret kræver det. Undervejs skal du huske at nyde bæredygtigheden i dit tøj. Fra genanvendte materialer, der reducerer emissioner og resurser til økologisk bomuld samt genanvendt polyester og nylon. Det findes simpelthen ikke bedre end dette, når det kommer til det miljømæssige perspektiv kombineret med den gode komfort.