alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · GORE-TEX · Jakker

 
[26]

Maksimal vejrbeskyttelse med åndbare GORE-TEX® jakker til herrer

Ekstremt vejr kræver ekstrem beklædning, der ej viger for vejrmæssige udfordringer og elementernes rasen. adidas GORE-TEX® jakker til herrer er de sporty og kompromisløse modeller, der holder dig tør, varm og komfortabel, når vejret viser sig fra sine værste sider og truer med at sende store mængder regn og blæst din vej. Den kraftige og langtidsholdbare membran er din garanti for at holde din krop tør. GORE-TEX® jakker lader intet trænge igennem. Regndråber preller af, så snart de kommer i kontakt med jakkens overflade. De sublime beskyttende egenskaber suppleres med en ekstraordinær tilgang til åndbarhed og komfort, så du kan nyde en ventilerende, luftig og ekstrem åndbar GORE-TEX® jakke, der opretholder et behageligt klima for dig og din krop. Også når du skruer op for tempoet på vandreruter og cykelstier. Brug for yderligere ventilation? Smarte lynlåse under armene giver fuld kontrol over temperatur og fugt.

GORE-TEX® regnjakker til herrer er lig med skarp sans for detaljen

Lad de behagelige fornemmelser vare ved med en holdbar GORE-TEX® regnjakke tilsat unikke detaljer som slidstærkt og let trelagsstof samt lærredsvævning af 100% nylon. Kraftige refleksdetaljer øger din synlighed og sikkerhed, når dagens aktive udfoldelser foregår efter mørkets frembrud. Ingen er i tvivl om din tilstedeværelse, når du ifører dig GORE-TEX® jakker til herrer med kraftige reflekser. Store justerbare hætter er det ultimative værn mod vind og vådt vejr. Hovedbunden er beskyttet, så du kan holde varmen. De beskyttende hætter er lavet i et unikt og funktionelt design, der gør dem kompatible med hjelme. Det betyder, at du så let som ingenting kan kombinere din GORE-TEX® jakke med cykling, snowboarding og andre hæsblæsende sportsgrene, som kræver kompetent hovedbeskyttelse. Brede, høje kraver leverer det sidste nødvendige lag varme til sportsudøvelse i koldt vejr. Nu er der ingen grund til at blive inden døre, når termostaten truer med bidende temperaturer og vådt vejr.