alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Knæbeskyttere

 
[2]

Vær god ved dine knæ med et sæt knæbeskyttere

Indendørs sport kan være hårdt for knæene, når man falder eller glider på gulvet. Alle der har dyrket eksempelvis volleyball eller håndbold kender det med at komme hjem med ømme knæ eller mindre sår efter en tur hen ad gulvet i hallen. Men sådan behøver det ikke være, hvis man sørger for at passe godt på sine knæ med knæbeskyttere fra adidas. Uanset om du dyrker volleyball på hygge-niveau eller elite-niveau, er knæbeskyttere altid det fornuftige valg, hvis du frit vil kunne dyrke din sport og ikke behøve holde igen af frygt for hårde slag mod knæet eller glideture mod gulvet. Det er altid fornuftigt at passe på sine knæ, og når det er muligt at kombinere dette og samtidig fortsat kunne hoppe frit rundt på banen, er det bare med at finde det rette sæt knæbeskyttere til benene. Det gælder både for voksne og for yngre, eksempelvis hvis du vil passe på knæene i idrætstimerne i skolen.

Beskyttelse og bevægelighed med knæbeskyttere

Der er mange fordele ved at bruge knæbeskyttere. Du kan blandt andet kaste dig efter boldene uden problemer, da disse knæbeskyttere sørger for at der fortsat er fuld bevægelighed. Selv i kampens hede vil de sidde ordentligt, så du kan bevare fokus på kampen frem for at tænke på at passe på dig selv og eventuelle skader på knæene bagefter. Disse knæbeskyttere har blandt andet stødabsorberende EVA-skumpolstring, de er svedtransporterende og har en god strækbar pasform, som sidder godt og behageligt ved knæene. Du er kort sagt godt og behageligt beskyttet mod hårde slag mod jorden eller glideture henover halgulvet. Knæbeskytterne kan fås i flere forskellige størrelser, alt efter om du har det bedst med et mindre der kun dækker selve knæet, eller om du er mere til de større, der dækker en smule mere over og under knæet.