alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hockeytrøjer og udendørshockey-T-shirts

 
[9]

Hockeytrøjer og udendørshockey T-shirts: tilgå bolden med teknisk snilde!

Vejret er endelig godt, og hockeystav samt outfit skal luftes med masser af hockeydueller. Hos adidas dækker vi både gamle og nye sportsgrene. Hockeytrøjer og udendørshockey T-shirts klæder dig standsmæssigt på til, at du kan udfolde dig med fuld fokus på bold og mål. Moderne teknologier sørger nemlig for resten, så din krop uhindret kan nyde at være aktiv. Lad den bagende sol fylde dig med D-vitaminer, mens AEROREADY sørger for at lede sveden væk fra huden og holde dig tør. UV-beskyttelse giver en ekstra tryghed, så strålerne har noget at kæmpe imod. Modstanderne hiver og rykker i dine hockeytrøjer og udendørshockey-T-shirts, samtidig med at du svinger staven utallige gange. Kæmp videre mod sejr, og forlad dig på FreeLift, der holder din overdel på plads. Vrid skuldrene i position til de helt rette slag takket være elastan med en fleksibilitet, som giver dig den nødvendige bevægelighed.

Hockeytrøjer - fuld af kraft i målsøgende retning

Letvægtsmaterialer, åndbarhed og effektiv svedtransport. Alt er sammensat til at gøre hockeytrøjer og udendørshockey-T-shirts uundværlige. Match med shorts og knæstrømper, og du er klar til at brillere med adidas-logoet og den medfølgende høje kvalitet. Top det hele af med bæredygtighed i form af genanvendt polyester med optimeret fokus på reducering af både emissioner og ressourceforbrug. Almindelige løse pasformer er skabt til at give dig luft i kampens hede, men der er også de tætsiddende hockeytrøjer og udendørshockey-T-shirts, hvor du får glæde af kompression, der holder muskelvibrationerne i et komfortabelt greb. Ærmeløs eller korte ærmer. Du bliver klar til både opvarmning, fysisk forbedringstræning i træningscenteret og kamp i de velsiddende overdele. Giv dig selv en fordel til udendørs stavsport. Din overdel er det halve look, og med adidas hockeytrøjer har du alle odds med dig for at perfektionere din teknik og skabe mirakler på hockeybanen.