alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Crazyflight

 
[7]
Oplev uendelig energi og optimal støtte med Crazyflight fra adidas. Dette behagelige fodtøj gør det lettere at præstere på banen, og et trendy udtryk gør dem lige til at træde i uden for banen.

Crazyflight er beskyttende og energisk fodtøj til dedikerede volleyspillere

Der bliver løbet, hoppet og brugt store mængder af energi, når volleykampen fløjtes i gang. Det gør absolut heller ikke noget, når du er klædt i et par crazyflight med Bounce eller Boost. Bounce er de komfortable mellemsåler, som skaber beskyttelse mod underlaget og giver dig stabile fornemmelser. Boost er den revolutionerende og spændstige sål-teknologi, som returnerer energi i takt med, du bruger den. Dine Crazyflight-sneakers hjælper dig med at gå den ekstra mil. Hvem ved; måske det er den mil, som bringer sejren i hus? Lidt energisk fodtøj skabt til at sætte af og tage fra kan i hvert fald ikke skade, og de stødabsorberende evner vil helt sikkert være en hjælp for krop og led.

Crazyflight-sneakers giver dig den perfekte sammensmeltning af teknologier

I disse Crazyflight arbejder alle teknologier sammen om at give dig en optimal oplevelse, når du spiller volley. Foruden gode mellemsåler kan du se frem til overdele i strækbar mesh, som favner din fod på behagelig vis. Dine Crazyflight-sneakers låser fast om fødderne, så du kan løbe til og sætte af uden løse fornemmelser til følge. Når du sætter af, hjælper ydersålen dig yderligere på vej. Top Grip giver solidt fodfæste og ekstra trækkraft. Dine sko understøtter dine bevægelser, giver større selvtillid og hurtigere fremdrift. Modstanderen kan blot komme an.

Trendy fodtøj, som hurtigt kan finde vej videre fra banen

Moderne teknologier er langt fra alt, hvad du iklædes, når du stikker i et par Crazyflight. Et lækkert udtryk og en trendy farvesammensætning følger med. Faktisk er dine Crazyflight-sneakers så trendy, at du let kan få lyst til at have dem på uden for banen. Det er der heller ikke noget i vejen for. Skab spræl med en iøjnefaldende farve eller lad en neutral model fuldende dit outfit.