alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
adidas / februar 2020

TEAM SUPERSTAR: JONAH HILL

Jonah Hill inspirerer nye generationer af filmskabere og mennesker, der vil skabe noget nyt.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jonah-1-all


HVORDAN MAN ÆNDRER GAMET PÅ SETTET OG I VERDEN

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jonah-2-all

Han behøver ingen introduktion, men her får du én alligevel. Hollywood er ikke ligefrem fremmed for Jonah Hill. Han har spillet store roller i nyklassikere som Moneyball, Wolf of Wall Street, 22 Jump Street og Superbad, hvor hans ikoniske oneliners og timing altid slår igennem. Men nu træder den Oscar-nominerede ud af én rolle og ind i en anden på den anden side af kameraet: som filmskaber og manuskriptforfatter.

Og han gør det med stil. Jonahs nylige debut som instruktør med ungdomsfilmen Mid90s blev anerkendt af National Board of Review, da den blev inkluderet på listen af "Top Ten Independent Films of 2018". Han siger, at hans tid foran kameraet har givet ham en fordel bag det, og det samme gælder for folkene han mødte på sin vej.Jeg tror, at enhver oplevelse er en del af den næste, så at lave film nu og at have næsten 20 års erfaring med skuespil hænger uløseligt sammen. Jeg har arbejdet sammen med nogle utrolige mennesker.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jonah-3-all


FRA MVP TIL HOLDSPILLER

Filminstruktion er ikke en solopræstation, selv hvis du er Jonah Hill. "Der er ikke ét menneske, der laver en film," siger han. "Der er et hold af mindst 100 mennesker, der er involveret i sørge for filmen bliver god." Og hvis skabelsen af en film er en holdsport, så er Jonah den ultimative holdspiller. Jonah fokuserer på at samarbejde med nye talenter og at give sine råd og visdom videre til de kreative sjæle, der er den næste generation af skuespillere, manuskriptforfattere og producere. "Jeg går ind for mentorer, mentees, den slags, ægte traditioner og håndværk...", siger han. "Jeg kan godt lide at studere og lære nyt, og hvis jeg har noget at tilbyde efter det, så er jeg kun glad for at dele det med alle, der er interesserede."

Jonah er nemlig også cool med at læne sig tilbage og lade nye stemmer komme til. "Jeg kan se en forandring i filmindustrien ... folk, der ikke var plads til, kan nu fortælle deres historie. Og det synes jeg er utroligt. Og hvis jeg træder til siden, så de kan komme til, så er det jo også dope...", siger han.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jonah-4-all

Ægte forandringer sker, når alle dem, der ejer studierne og alle streaming-tjenesterne, er kvinder, og folk, der ikke havde den stemme, som hvide mænd har haft gennem tid, også har en stemme.

OM SAMARBEJDE PÅ TVÆRS AF GENERATIONER

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-jonah-5-all

Jonah er øverst oppe i filmindustrien, men selv MVPs har MVPs. Han definerer en superstjerne som "en, jeg har mødt, som jeg beundrer eller ser op til som kunstner eller kreativt menneske", men tror inderligt på, at det bedste arbejde kommer ud af generationer, der samarbejder og låner fra hinanden. "Der findes ingen viden uden den ældre generation, som gjorde det i første omgang. Og der sker ingen forandring eller fremgang uden den nye," siger han. "Så hvis de to generationer forenes, så synes jeg det skaber en slags kreativ og kunstnerisk atomladning."

Vores hold af creators fra forskellige generationer følger Jonahs vision og er klar til et stort kreativt samarbejde, fordi et stort hold betyder stor forandring.

adidas / februar 2020
Tags