alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
adidas / oktober 2019
by William Perkins

Sergio Garcia afslører alt, om hans 20 utrolige år med adidas Golf

Piers og Andy fra Me And My Golf interviewer den europæiske golflegende og 2017 Masters Champion om hans heroiske Ryder Cup-bedrifter, om svære slag fra mellem træerne og livet som familiefar.

Me&MyGolf: Okay, lad os tale om dit forhold til adidas, når nu 20 år er gået!

SG: Det er fantastisk, jeg er så taknemmelig for alle mine sponsorer, men selvfølgelig også til adidas for deres omfangsrige støtte. 20 år. Det er let at sige, men man ser ikke mange atleter, der holder sig til et brand i så mange år. For mig beviser det, hvad adidas står for. De er glade for at se mig i deres brand, og jeg er utrolig taknemmelig for det fantastiske forhold, og det er fedt at se, hvor langt vi begge er kommet siden 1999, hvor trøjerne var lavet af bomuld, helt tykke og lange. Nu kan man se al teknologien, de bruger, og hvor behageligt det er blevet, åndbart, strækbart, stilen, og alting i det hele taget. Så det er fantastisk at se, hvordan vi begge er vokset tættere sammen, næsten som en slags en familie.

adidas / oktober 2019
by William Perkins
Tags