alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas / marts 2020

ADIDAS SAMARBEJDER MED IFUNDWOMEN FOR AT STØTTE KVINDELIGE IVÆRKSÆTTERE I SPORTENS VERDEN.

Kvindelige iværksættere modtager kun en brøkdel af al venturekapitel. Til Kvindernes Internationale Kampdag samarbejder vi med iFundWomen for at udligne forskellen og støtte kvinder, der nytænker sport.

Hos adidas tror vi på, at sport har kraften til at ændre liv. Det inkluderer at skabe muligheder og synliggøre kvinder i sportsindustrien. Sammen med iFundWomen fejrer vi Kvindernes Internationale Kampdag ved at støtte kvindelige iværksættere, der skaber forandringer i sportsindustrien.

Det gør vi ved at give dem værktøjerne, de skal bruge, for at opnå succes. Samarbejdet med iFundWomen skaber netop rum for nye idéer gennem specifikke tiltag.

iFundWomen giver iværksættere adgang til kapital tidligt i deres proces igennem crowdfunding, tilskud, ekspertråd og en stor community af kvindelige erhvervsdrivende–et vitalt netværk, der accelerer vidensdeling og skaber resultater. 

Platformen blev skabt for at adressere den ulighed, kvindelige iværksættere møder, hvad det angår adgang til kapital, resurser og støtte. Sammen ønsker adidas og iFundWomen at ændre de ubalancer. Partnerskabet skaber rum for nye idéer i vores industri. Det er også en mulighed for hele vores community til at blive en del af ændringerne, fordi platformen er en åben invitation til at hjælpe med at finansiere idéer og organisationer, de tror på. Vi startede partnerskabet ved at hjælpe med at lancere ni kampagner, der blev ført an af enestående kvinder, som nytænker sport. Se kampagnen og støt op om det på ifundwomen.com/adidas.

Vi har hos adidas villet være med til at sikre succesen for de nyudklækkede iværksættere og gjort det ved at være med til at finansiere alle ni kampagner Mød kvinderne bag organisationerne og virksomhederne:

training-ss20-IWD2020-blog-hp-image-grid-m_1

Alex Taylor er en New York-baseret iværksætter, der grundlagde Hoop York City, som er et inkluderende basketball-fællesskab, der ønsker at give kvinder et safe space til at spille og opleve basketball i et støttende og samarbejdende miljø. Lær mere og vær med til at finansiere kampagnen her. 

training-ss20-IWD2020-blog-hp-image-grid-m_2

Marisa Hamamoto grundlagde Infinte Flow, der er et professionelt og nonprofit dansekompagni for dansere med og uden handicap, hvor dans inspirerer til inkluderende innovation og uendelige muligheder. Lær mere og vær med til at finansiere kampagnen her.

training-ss20-IWD2020-blog-hp-image-grid-m_3 

Susan Sullivan har været atlet i mange år og grundlagde Women Sports Film Festival, som er en San Francisco-baseret filmfestival, der hylder den kvindelige atlets kræfter og evner igennem dokumentariske film. Lær mere og vær med til at finansiere kampagnen her.

training-ss20-IWD2020-blog-hp-image-grid-m_4 

Kelly Bessis grundlagde Dada, som er en bokse- og fitnessklub for kvinder i Paris. Hun stræber efter at skabe sundhed ved at give adgang til og skabe rum for sin community. Kelly tror, at hver kvinde skal have adgang til sport, men også, at de skal have det perfekte produkt til at restituere. Det skaber hun og vil snart præsentere til sit fællesskab. Lær mere og vær med til at finansiere kampagnen her.

 training-ss20-IWD2020-blog-hp-image-grid-m_5

Jasmina Srna er en tidligere professionel fodboldspiller og medstifter af Safe-Hub i Berlin, som er et socialt projekt, der hjælper med at realisere unge menneskers potentiale ved at kombinere sport og holistisk uddannelse. Lær mere og vær med til at finansiere kampagnen her.

training-ss20-IWD2020-blog-hp-image-grid-m_6

Francesca Brown er CEO og grundlægger af Goals4Girls i London, hvilket er et projekt, som kombinerer fodbold og uddannelse for at give langvarig støtte til unge kvinder og piger i sport, der skal sikre bedre helbred og vilkår.Lær mere og vær med til at finansiere kampagnen her.

training-ss20-IWD2020-blog-hp-image-grid-m_7

Mariane Pajón er dobbelt OL-guldvinder og verdensmester i BMX, og hun grundlagde Pedaleando por un Sueño (spansk for "At ride for en drøm") i Medellín i Columbia, der styrker unge menneskers livskundskaber igennem sport.Lær mere og vær med til at finansiere kampagnen her.

training-ss20-IWD2020-blog-hp-image-grid-m_8 

Brittany Edwards og Khiana Lowe grundlagde Incorp[HER]ated i New York for at skabe inkluderende rum i de kreative industrier, således at forskellige stemmer kan høres, værdsættes og mødes.Lær mere og vær med til at finansiere kampagnen her.

training-ss20-IWD2020-blog-hp-image-grid-m_9

Hélène Guillaume er grundlæggeren og CEO af WILD.AI, som er en fitness-app designet specifikt til kvinder. Den bruger data og fysiologi for at hjælpe sportsudøvere med at opnå deres potentiale.Lær mere og vær med til at finansiere kampagnen her.

Vores partnerskab med iFundWomen handler om mere end platformen. Vi var værter for en intens todags-workshop i New York, hvor alle disse utrolige kvinder samledes. Der var fokus på at identificere problematikker, målsætninger og at skabe crowdfunding-kampagner på iFundWomens platform. Paneldiskussionerne med Billie Jean King, Robin Arzón, Jackie Joyner-Kersee, adidas-lederskabet og meget mere var yderligere basis for indsigt og inspiration. Hver iværksætter blev udstyret med værktøjerne til at finde kapital og få deres idéer udviklet og bragt til det næste niveau, og hver deltager forlod workshoppen med en spritny kampagneside og startkapital fra platformen.

I løbet af Kvindernes Historiemåned i marts vil vi udvælge yderligere kampagner, der vil modtage vores støtte.

Vi har valgt at støtte disse kvinder med finansiering og fortsat coaching for at hjælpe med at sikre deres succes. Men vi stopper ikke der: I løbet af Kvindernes Historiemåned i marts vil vi udvælge yderligere kampagner, som vil modtage vores støtte, for at kickstarte den næste bølge af kvindelige iværksættere i vores industri. Hvis du har en iværksætter i maven eller ønsker at pitche dine idéer til os, så er det her din officielle invitation til at skabe din egen kampagne på iFundWomen senest 31. marts 2020.Tryk her for at komme i gang.

STØT KVINDER DER NYTÆNKER SPORT.

adidas / marts 2020