Kan jeg annullere min online-ordre?

Sidst Opdateret: 5/29/19

Du kan annullere din online-ordre, enten helt eller delvist, inden for 15 minutter efter dens afgivelse. Knappen til at annullere ordren er kun synlig i de 15 minutter. Hvis knappen ikke længere er synlig, ja, så kan du ikke annullere ordren længere. I det tilfælde kan du returnere ordren til os, når du har modtaget den, og blive refunderet.

Hvordan du annullerer din ordre

1. Find dit ordrenummer i e-mailen med bekræftelsen.
  2. Gå til ordresporing.
  3. Kopier og indsæt dit ordrenummer i feltet, indtast din e-mailadresse og vælg ‘Spor ordren’.
  4. Tryk på knappen "Annullér produkter". Denne knap er kun synlig i 15 minutter efter, du har afgivet din ordre.
  5. Vælg da de produkter, du gerne vil fravælge fra din ordre, vælg en annulleringsgrund og bekræft din annullering.

Så snart din annullering er blevet ekspederet (inden for 2 - 4 timer), vil du modtage en e-mailbekræftelse til den adresse, du anvendte til at afgive ordren. Du vil få refunderet de annullerede varer.