Hvordan bruger jeg min rabatkupon?

Sidst Opdateret: 5/29/19

Med en rabatkupon kan du få rabat, når du køber produkter via vores online shop. Sådan får du rabat:

1. Vælg et produkt (et, som rabatten kan bruges til) i vores online shop.
  2. Gå til din kurv ved at klikke på knappen 'Kasse' øverst på skærmen.
  3. Klik på ‘Rabatkode’ under din ordreoversigt
  4. Der vises et felt til indtastning af din rabatkode. Indtast din rabatkode i feltet, og klik på 'Tilføj'.

Bemærk, at rabatkuponen:

• Kun gælder i en begrænset periode.
  • Gælder muligvis ikke alle produkter.
  • Ikke kan anvendes, efter du har afgivet en ordre.
  • Ikke kan kombineres med andre kampagner, tilbud eller rabatter. Hvis der er tilføjet flere kampagne- eller rabattilbud i forbindelse med din ordre, anvender vi den, der giver den største rabat.

Du kan finde de vilkår og betingelser, der gælder for brugen af rabatkuponer, nederst i din e-mail eller på rabatkuponen.