adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas x Fodboldstøvler

 
[78]

FART KAN IKKE FORNÆGTES

Hvad er fordelen ved styrke, kraft, skills og teknisk overlegenhed, hvis du ikke kan følge med? Fart kan ikke fornægtes, når du er den hurtigste på banen. X bryder lydmuren.

1 / 2
Side:af 2

ADIDAS X FODBOLDSTØVLER

Vær som en gepard i fuld spurt på banen. adidas X-fodboldstøvler giver dig den eksplosive fart, du skal bruge til at sætte modstanderne helt af. Det ikoniske Clawcollar-design kombineres med fodboldteknologi af højeste klasse for at give dig vores hurtigste fodboldstøvler nogensinde.
Find krydset
Sæt nye standarder for dit spil med uvurderlig præcision og hastighed fra adidas X-fodboldstøvlerne. X-udvalget fås til mænd, kvinder og børn i halve og hele størrelser, der sikrer komfort, og de grafiske farvekombier sikrer fuldendt fodboldstil.
Hast over enhver overflade
Hvor du end vil bryde lydmuren, så hjælper et par X-fodboldstøvler dig med at nå målet. Vi har præcisionsdesignet støvler, der sikrer dig acceleration på alle overflader inklusiv faste underlag, turf, kunstgræs, indendørs og bløde underlag. X sikrer dig fuld hastighed i regn og solskin.
I lynets tegn Enhver åbning, fordel og svaghed udnyttes til fulde i adidas X-fodboldstøvlerne, der hjælper dig med at slå ned med lynets hast og kraft.

Eksplosive bevægelser får ny betydning i de laceless design, der giver strømlinet lockdown. Mærk stabiliteten fra den lave Clawcollar-struktur, der tilføjer styrke til hurtige fødder. Den ultralette Speedframe-teknologi sikrer helt uanet hurtig acceleration, så du tordner frem på et splitsekund. Den eksplosive returenergi hjælpes på vej af Boost-mellemsålens rå kraft. Få direkte føling med bolden i den fjerlette mesh-overdel, der forøger boldkontrol i høj fart.

Bliv aerodynamikkens største fan i de hurtigste fodboldstøvler på planeten: adidas X. For forsvaret er du først en plet, og så er du pludselig forbi dem. Velkommen til X.