adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

adidas x Fodboldstøvler

 
[23]

ADIDAS X FODBOLDSTØVLER

Vær som en gepard i fuld spurt på banen. adidas X-fodboldstøvler giver dig den eksplosive fart, du skal bruge til at sætte modstanderne helt af. Det ikoniske Clawcollar-design kombineres med fodboldteknologi af højeste klasse for at give dig vores hurtigste fodboldstøvler nogensinde.
Find krydset
Sæt nye standarder for dit spil med uvurderlig præcision og hastighed fra adidas X-fodboldstøvlerne. X-udvalget fås til mænd, kvinder og børn i halve og hele størrelser, der sikrer komfort, og de grafiske farvekombier sikrer fuldendt fodboldstil.
Hast over enhver overflade
Hvor du end vil bryde lydmuren, så hjælper et par X-fodboldstøvler dig med at nå målet. Vi har præcisionsdesignet støvler, der sikrer dig acceleration på alle overflader inklusiv faste underlag, turf, kunstgræs, indendørs og bløde underlag. X sikrer dig fuld hastighed i regn og solskin.
I lynets tegn Enhver åbning, fordel og svaghed udnyttes til fulde i adidas X-fodboldstøvlerne, der hjælper dig med at slå ned med lynets hast og kraft.

Eksplosive bevægelser får ny betydning i de laceless design, der giver strømlinet lockdown. Mærk stabiliteten fra den lave Clawcollar-struktur, der tilføjer styrke til hurtige fødder. Den ultralette Speedframe-teknologi sikrer helt uanet hurtig acceleration, så du tordner frem på et splitsekund. Den eksplosive returenergi hjælpes på vej af Boost-mellemsålens rå kraft. Få direkte føling med bolden i den fjerlette mesh-overdel, der forøger boldkontrol i høj fart.

Bliv aerodynamikkens største fan i de hurtigste fodboldstøvler på planeten: adidas X. For forsvaret er du først en plet, og så er du pludselig forbi dem. Velkommen til X.