alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Vandretasker

 
[23]

Kom godt fra start med ergonomiske og afkølende adidas vandretasker

Naturen er et sandt mekka for frie udfoldelser og store armbevægelser under åben himmel. Træk vejret dybt ned i lungerne og find vej gennem alle slags terræn med gennemtænkt udstyr, der bakker op om dine bevægelser på vandrestierne. adidas vandretasker er fremstillet med ergonomiske rygstykker og ventilerende funktioner, så du kan tage komforten med dig fra første til sidste skridt. Også når det spidser til i terrænet og prøven for alvor skal stå. Trekkingtaskens præformede bagstykke og polstrede skulderstropper fordeler vægten ligeligt, så de tyngende fornemmelser elimineres. Resultatet er, at du efterlades med en vandretaske, som på behagelig vis favner din ryg og dine skuldre,mens de anatomiske hofteremmer ligeledes aflaster og skaber pasform. Vandretaskens konstante ventilation sørger for at holde dig tør og afkølet. Også når du skruer op for tempoet på dine ture i grønne omgivelser. Vandafvisende finish, klikfunktioner og en let anvendelig rulletop er lig ultimativ beskyttelse af din trekkingtaskes indhold. Regn og fugt holdes ude, og det uanset mængden og styrken. Det funktionelle tilsat det rå look til den standhaftige vandrer, der ikke viger tilbage sat overfor Moder Naturs mange udfordringer.

Fra trekkingtaske til pandebånd - fuld udrustning til stierne

Lad ikke bidende vind og de kolde temperaturer afholde dig fra at prøve kræfter med nye trails og lange distancer til fods. Suppler din anatomiske og vandafvisende vandretaske med varm og komfortabel beklædning til hovedet. Blødt og svedtransporterende stof hiver de komfortable fornemmelser til tops. I takt med, at du øger intensiteten til fods, afleder pandebåndene sved fra pande og hovedbund. Det mens de hurtigtørrende egenskaber holder dig tør under hele turen. Letvægtige materialer får dig næsten til at glemme, at du er iført hovedbeklædning. Personerne, du passerer på din vej, er dog ikke i tvivl. 3-Stripes og Trefoil taler for sig selv.