alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

UNIFORIA PACK

Klar til fodbold igen.

UNIFORIA PACK

 
[96]
1 / 2
Side:af 2

adidas Uniforia pack

Vores Uniforia Pack har de bedste fodboldstøvler til at styrke dit game, så du er sikret at give et solidt indtryk på banen hver kamp. Vores forskning og årtiers udvikling af fodboldudstyr betyder, at vi har de bedste fodboldteknologier til dine berøringer, kontrol, fart og smidighed på grønsværen. Bliv klar med din favorit fra vores pack: Copa-, Predator-, X- eller Nemeziz-fodboldstøvler med de ikoniske 3-Stripes.

Sæt dit aftryk. Hvad du end spiller på banen.

Om det er kunstgræs, turf, indendørs eller bløde og faste underlag. Vi har de mest avancerede ydersåler, så du altid kan levere din bedste præstation uden problemer. Vælg støvlerne, der passer bedst til din spillestil med adidas Uniforia Pack.