alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

UNIFORIA PACK

Klar til fodbold igen.

UNIFORIA PACK

 
[10]
Fodbold Hvid Uniforia League Box boldFodbold Hvid Uniforia League Box bold

Uniforia League Box bold

Fodbold

Kvinder Fodbold Flerfarvet GMR erstatningsindersålerKvinder Fodbold Flerfarvet GMR erstatningsindersåler

GMR erstatningsindersåler

Kvinder Fodbold

Fodbold Hvid Predator 20.4 Turf støvlerFodbold Hvid Predator 20.4 Turf støvler

Predator 20.4 Turf støvler

Fodbold

Turf

Fodbold Hvid Predator 20 Match målmandshandskerFodbold Hvid Predator 20 Match målmandshandsker

Predator 20 Match målmandshandsker

Fodbold

adidas Uniforia pack

Vores Uniforia Pack har de bedste fodboldstøvler til at styrke dit game, så du er sikret at give et solidt indtryk på banen hver kamp. Vores forskning og årtiers udvikling af fodboldudstyr betyder, at vi har de bedste fodboldteknologier til dine berøringer, kontrol, fart og smidighed på grønsværen. Bliv klar med din favorit fra vores pack: Copa-, Predator-, X- eller Nemeziz-fodboldstøvler med de ikoniske 3-Stripes.

Sæt dit aftryk. Hvad du end spiller på banen.

Om det er kunstgræs, turf, indendørs eller bløde og faste underlag. Vi har de mest avancerede ydersåler, så du altid kan levere din bedste præstation uden problemer. Vælg støvlerne, der passer bedst til din spillestil med adidas Uniforia Pack.