alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Ungom 8-16 år · Shorts

 
[122]
1 / 3
Side:af 3

Tag den legesyge energi med i hverdagen med shorts til teenagere

Hvad motiverer dig? Er det et sporty look og følelsen af, at du kan sig ja til alt, hvad dagen byder på? Er det de afslappede, street style-vibes? Elsker du at stå skarpt i et matchende træningslook? De unge ved, hvad de vil have, og de udtrykker sig gennem deres stil. Med shorts til teenagere, som tilbydes i mange farver, former og fits, kan dit barn fuldføre deres potentiale fra starten. De ikoniske silhuetter og designs sikrer bevægelighed og stil til alle begivenheder.

Shorts til teenagere med energi og ungdommelig glæde

Vi implementerer nye teknologier til at skabe tøj, som understøtter kroppens bevægelser, og vi bruger genanvendt polyester i store dele af vores kollektioner af shorts til teenagere, fordi vi ikke bare vil understøtte deres udvikling, men også den jord vi efterlader til dem. Vi tror på, at innovation er vejen ud af klimakrisen, og derfor udvikler vi hele tiden nye teknologier, som er med til at højne bæredygtigheden i vores kollektioner. Vores afslappede hverdagsshorts med sporty detaljer er bløde og behagelige og gør dit barn parat til alt det, dagen har at byde på. Elastisk løbesnor og fleksibel pasform giver en shorts, som dit barn kan passe lidt længere.

For dit barns fremtid

Vi samarbejder med Better Cotton Initiative, da vi vil gøre vores for at forbedre den globale bomuldsdyrkning. Derfor kan du både støtte dit barns sportsglæde og deres fremtid. De tætsiddende korte shorts til teenagere er perfekte til gymnastik og støtter under al slags bevægelse. Vores fodboldshorts til de boldglade med fugtabsorberende AEROREADY holder kroppen tør og hjælper med at justere kropstemperaturen dagen lang. Om dit barn elsker fodbold, tennis, løb eller bare ikke kan sidde stille, så har adidas shorts til dem.