alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

UltraBoost X

 
[4]

KALDER JORDEN: ADIDAS ULTRABOOST X

Med et par adidas Boost løbesko får du så meget bounce og tilbagespring i dine skridt, at det kan være svært at bevare jordforbindelsen! adidas Ultraboost serien er specialdesignet til byens hårde asfaltbelægning, og derfor får du ikke bare masser af bounce, men kan også glæde dig over støddæmpende egenskaber i særklasse. Resultatet er en svævende let fornemmelse med masser af affjedring og returenergi i hvert eneste afsæt.

adidas Ultraboost X fås i flere forskellige modeller. Er du på udkig efter en absolut terrængående og slidstærk løbesko, der understøtter dig perfekt på løbeturen uanset vejr og vind? Så tjek vores adidas Ultraboost X All Terrain LTD med overdel i vandafvisende Primeknit-tekstil, høj kant som beskytter mod mudderstænk og Continental™-ydersål med dyb rillestruktur for et maksimalt greb i underlaget selv på våde og glatte overflader. Pasformen har en let kompressionseffekt for ekstra støtte. Sidst men ikke mindst er adidas Ultraboost X All Terrain LTD udstyret med den unikke BOOST™-teknologi, der giver dig ekstra energi, tilbagespring og udholdenhed på hele løbeturen.

adidas Ultraboost X By Stella Mccartney
adidas samarbejder ofte med inspirerende talenter fra moden og kunstens verden, herunder bl.a. trenddesigneren Stella McCartney. Hendes unikke designs tilfører kollektionerne rendyrket energi, tilbagelænet cool og feminin elegance, hvilket kommer tydeligt til udtryk i hendes version af adidas Ultraboost X:
  • Moderne og feminint slip-on-design
  • Målrettet og dekorativ støtte takket være elastisk bånd henover foden
  • Smidig og behagelig overdel i Primeknit-tekstil
  • Specialdesignet til løb på asfalt – fremragende stødafdæmpning med BOOST™-teknologi
  • Fleksibel og spændstig ydersål giver høj returenergi

Se det store udvalg af adidas Boost løbesko online, eller prøv dem hos din nærmeste forhandler. Når først du har prøvet at løbe med BOOST™, er der ingen vej tilbage!