alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

Ultraboost sko

 
[155]
1 / 4
Side:af 4

Ultraboost sko: energireturnering og ekstra fart

Alle løbere kender til følelsen af tunge skridt. Lidt ligesom at cykle på en cykel uden elmotor. Serien med adidas Ultraboost løbesko er dog helt uden elektronik. Her er det dig selv, der sørger for fremdriften. Men der er hjælp at hente. Skoene er nemlig designet med specialudviklede mellemsåler, som bidrager med øget energireturnering. Det betyder, at du får lettere ved at sætte af og dermed opnår en mere flyvende fornemmelse på løbeturen. Skoene er konstrueret, så den energi, du bruger til at lande med, returneres i en boost-effekt, som gør det nemmere at løfte fødderne ved næste skridt. Dermed kan du få glæde af hele to fordele på én gang. Ultraboost sko giver både ekstra afsætningsenergi og tager samtidig imod stød fra underlagene. Dermed opnår du optimal komfort både på løbeturen, og også når du bruger de højt-ydende sportssko til hverdag.

Ekstra medvind på løbeturen

Et ekstra boost på løbeturen kan alle have brug for. Og nu er Ultraboost sko skabt som en forlængelse af de klassiske Boost-konstruktioner. Her får du op til 20 % mere boost, så du kan sætte personlige rekorder. Ekstra turbo og capture-teknologi er kendetegnene ved skoenes såler. Men der er også mange fordele ved overdelene. Fleksibelt og tætvævet Primeknit sørger for den helt rette pasform. Materialerne tilpasser sig dine fødder og giver en strømpe-lignende effekt. Dine fødder kan dermed svøbe sig ind i innovative materialer, som både bidrager med støtte, bevægelsesfrihed og forstærkede syninger. Løbesport kan nydes hele året rundt. Om sommeren kan fodsved dog være generende. adidas er som altid på pletten med løsninger. Bl.a. i form af Ultraboost med SUMMER.RDY-materialer, der sørger for ekstra åndbarhed. Dynamiske looks, spændstige Ultraboost-såler, pasform og lækre farver. Der er ikke noget at sige til, at Ultraboost også er populære som hverdagssko. For hvem vil være foruden turbo og komfort ved hvert eneste skridt.