adidas

Ultraboost

(113 Produkter)
1 / 3
Side:af 3
adidas Ultraboost 19Creators ved, at de rigtige løbesko gør hele forskellen, hvis du skal nå dine mål, om du så løber i byens gader, på atletikbane eller ad skovens mudrede stier. De nye Ultraboost 19 hjælper dig med at få følelsen af, du lige har løbet dit bedste løb hver gang, med sin soklignende pasform og returenergien fra Boost-teknologien. Selvom den ikke bærer navnet Ultraboost 5.0, så er UB19 den seneste af videreudvikling adidas Ultraboost-familien, og den har nogle seriøse opdateringer af komfort og performance.
ULTRABOOST-INNOVATIONER
Ultraboost 2019 er verdens første 3D-strikkede løbesko, der er designet til at støtte en naturlig løbebevægelse og sikre maksimal komfort og endnu mere returenergi end nogensinde før. Den smidige konstruktion i mellemfoden sidder behagelig tæt og er lavet af specialfremstillet garn, der giver den perfekte balance af støtte og fleksibilitet. En ny fusionsmetode eliminerer de mange lag af termisk lim, så der er direkte forbindelse mellem den sømløse adidas Primeknit-overdel og Boost-mellemsålen, hvilket også sikrer eminent komfort fra det øjeblik, du tager den på. 3D-hælkappen lader din hæl bevæge sig naturligt og distribuere kraften fra fodens landing og afsæt med hvert skridt. Den nytænkte mellemsål har forbedret Boost med 20 % større returenergi, der sender dig flyvende afsted.
KOM LET GENNEM STORBYJUNGLEN MED ADIDAS ULTRA BOOST
adidas Ultraboost er en urban løbesko, der er specialdesignet til ubesværede løbeture gennem storbyens gader. Dette kommer bl.a. til udtryk i den overlegne stødafdæmpning, der holder stand mod stenbroens hårde belægning og kvitterer med en svævende let fornemmelse og masser af affjedrende tilbagespring i hvert eneste skridt.
Hvad gør adidas Ultraboost til en fremragende løbesko?
ul class="gl-list">
  • Let og blød overdel i et elastisk Primeknit-strikmateriale, der smyger sig om foden
  • Det smidige strækstof følger fodens bevægelser perfekt og  støtter de rigtige steder
  • Specialdesignet til løb på asfalt – fremragende stødafdæmpning med BOOST™-teknologi
  • Fleksibel og spændstig ydersål giver høj returenergi
Et boost til din løbetur
Titlen på adidas Ultraboost skal tages bogstaveligt. Takket være adidas’ revolutionerende BOOST™-teknologi befinder denne løbesko sig i sin helt egen liga: Det specialdesignede BOOST-skum består nemlig af tusindvis af små energikapsler, der ligger indlejret i mellemsålen og udløser ekstra energi og tilbagespring under hele løbeturen. Hertil kommer en overdel i Primeknit-materiale, der smyger sig om foden for perfekt pasform og øget bevægelsesfrihed.
adidas Ultraboost – hvilken model passer dig?
De forskellige sko i adidas Ultraboost familien kan alle sammen noget forskelligt, selvom det ikoniske look og de overlegne materialetekniske egenskaber er en rød tråd. adidas Ultraboost LTD er således en neutral løbesko, som desuden skal fremhæves for sin ydersål i Stretchweb og Continental™ Rubber, som giver dig overlegen trækkraft. Hertil kommer den formstøbte Fitcounter-hælkappe, der sikrer optimal bevægelsesfrihed til akillessenen. Står den på løb i ujævnt og afvekslende terræn, er adidas Ultraboost ATR et godt valg. Denne terrængående model er udstyret med en sætsiddende sok ved anklen for ekstra hold samt et groft mønster i undersålen, som sikrer dig et godt og sikkert greb i underlaget.

Find din adidas Ultraboost online eller hos nærmeste forhandler

Opdage Mere: