adidas
Gratis levering over 500 DKK*
30 dages gratis returnering
Køb over 7000 produkter

adidas Tubular

(18 Produkter)

FRISK 90’ER-FUSION: ADIDAS TUBULAR

Hvis du er vild med retro-inspirerede design, kommer du til at elske denne opgraderede udgave af adidas' ikoniske Tubular løbesko fra 90’erne. Dengang var den avancerede sko langt forud for sin tid med sit futuristiske design baseret på bildæk – måske er det derfor, designet stadig holder flere årtier senere? Ikke desto mindre har både look og materialer fået en overhaling, der trækker på adidas’ mangeårige erfaring inden for udvikling af overlegne sportssko og streetwear.
adidas Tubular – før og nu

adidas Tubular er 90’ernes retro-inspirerede sko, som giver dig både komfort og en topmoderne stil. Skoen var ved sin introduktion i 1994 langt foran sin tid, og mange af disse elementer er stadig en del af den populære sko. Den karakteristiske rillede ydersål og det strømlinede simple design fastholder æstetikken fra originalen, mens nyere tiders teknologi har været med til at gøre skoen stærkere og mere skarp.

adidas Tubular: En nyfortolket klassiker

Denne model blev oprindeligt designet i starten af 1990’erne af Yohji Yamamoto, som også står bag den famøse adidas Y-3. Modellen reflekterede dengang adidas’ innovative tankegang, hvor bunden af skoen var lavet af dæk fra biler. Det oprindelige design med de oppustelige dæk har inspireret sålen i dag, hvor EVA-sålen giver støddæmpning og ultimativ komfort. Derved har Tubular holdt sig tro mod det oprindelige minimalistiske og enkle design, mens nutidens mix af sport og fashion har genoplivet visionerne omkring skoen. Fusionen mellem 90’ernes kulturarv og nytænkning samt nutidens teknologiske udvikling har taget adidas Tubular til nye højder.

Ydersålen i gummi sikrer et godt greb på alle underlag – og det er uanset, om du dyrker sport eller går på gaden. EVA-mellemsålen gør oplevelsen i et par Tubular blød og komfortabel. Sålens gummipuder virker stødabsorberende, så du får det optimale ud af hvert et skridt, mens dine fødder altid har et solidt greb i skoen. Burrito-pløsen bidrager til en tæt pasform, der sikrer komfort og sørger for, at skoen let og hurtigt kan tages af og på. Et behageligt tekstilfor runder oplevelsen af, så du kan føle dig komfortabel og på toppen i alle situationer.

Mere adidas

adidas Tubular-skoen fås i flere moderne fortolkninger, herunder Tubular Invader og Tubular Shadow, som på hver sin måde viderebringer den æstetiske kulturarv fra Tubular-originalen. Ved fastholdelsen af det generelle design og struktur sikres det, at du kan genopleve tidligere gode oplevelser med adidas Tubular i de nyere versioner.

Den nye Tubular-kollektion består af en lang række topmoderne og funktionelle sneakers, der sender en kærlig tanke til fortiden med bl.a. den karakteristiske rillede ydersål. Samtidig udnytter skoen de mange materialeteknologiske fremskridt, branchen har oplevet siden da. De forskellige modeller udmærker sig på hver deres måde, så det kan være svært at bevare overblikket. På den anden side er det selvfølgelig et luksusproblem at have så mange fede adidas Tubular at vælge imellem!

adidas Tubular Doom
Bliv vinterklar med denne unikke Tubular model i et futurisk design fra 1994! Disse mellemhøje vintersko er udstyret med en isolerende og vandtæt strikdel, der minder om sokken i moderne fodboldstøvler. Hertil kommer en dækinspireret ydersål, der fuldender det markante crossover-look. Med et par Tubular Doom på fødderne går du i hvert fald ikke i et med tapetet!
adidas Tubular Invader
Disse sneakers er inspireret af 80’ernes populære baskestil, men opgraderet med moderne detaljer. Den opsigtsvækkende sneaker har en perforeret overdel i læder og ruskind med en bred rem henover snørebåndene, der kontrasteres af en slidsål i naturgummi.

Tjek det store udvalg af moderne fortolkninger af de populære Tubular klassikere, herunder Tubular X, Tubular Runner, Tubular Radial og Tubular Doom PK.