adidas
Gratis levering over 500 DKK*
30 dages gratis returnering

adidas Tubular

(17 Produkter)

FRISK 90’ER-FUSION: ADIDAS TUBULAR

Hvis du er vild med retro-inspirerede design, kommer du til at elske denne opgraderede udgave af adidas' ikoniske Tubular løbesko fra 90’erne. Dengang var den avancerede sko langt forud for sin tid med sit futuristiske design baseret på bildæk – måske er det derfor, designet stadig holder flere årtier senere? Ikke desto mindre har både look og materialer fået en overhaling, der trækker på adidas’ mangeårige erfaring inden for udvikling af overlegne sportssko og streetwear.
adidas Tubular – før og nu
Den nye Tubular-kollektion består af en lang række topmoderne og funktionelle sneakers, der sender en kærlig tanke til fortiden med bl.a. den karakteristiske rillede ydersål. Samtidig udnytter skoen de mange materialeteknologiske fremskridt, branchen har oplevet siden da. De forskellige modeller udmærker sig på hver deres måde, så det kan være svært at bevare overblikket. På den anden side er det selvfølgelig et luksusproblem at have så mange fede adidas Tubular at vælge imellem!
adidas Tubular Doom
Bliv vinterklar med denne unikke Tubular model i et futurisk design fra 1994! Disse mellemhøje vintersko er udstyret med en isolerende og vandtæt strikdel, der minder om sokken i moderne fodboldstøvler. Hertil kommer en dækinspireret ydersål, der fuldender det markante crossover-look. Med et par Tubular Doom på fødderne går du i hvert fald ikke i et med tapetet!
adidas Tubular Invader
Disse sneakers er inspireret af 80’ernes populære baskestil, men opgraderet med moderne detaljer. Den opsigtsvækkende sneaker har en perforeret overdel i læder og ruskind med en bred rem henover snørebåndene, der kontrasteres af en slidsål i naturgummi.

Tjek det store udvalg af moderne fortolkninger af de populære Tubular klassikere, herunder Tubular X, Tubular Runner, Tubular Radial og Tubular Doom PK.