alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Trøjer - Jumpere

 
[10]

Svøb dig i de nyeste teknologier med vores bløde jumpere

Løft komforten til et nyt og skelsættende niveau med en blød adidas jumper i fugtabsorberende materialer. AEROREADY er teknologien, der afleder fugt fra huden og holder dig tør, når du kaster dig over aktiviteter, der får pulsen til at stige. Vandafvisende egenskaber og varm fleece lader dig træne i alt slags vejr. Og det uden at blive kold og våd. Skab et behageligt klima for din overkrop, og nyd at bevæge dig frit med jumpere i lette og åndbare materialer. Exceptionelle detaljer som bredere kropsstykke, lige silhuetter og længere stykker bagpå styrker mobiliteten. Det betyder en fleksibel jumper, der går i et med selv de mest intense og krævende bevægelser. Også når de bevægelser indebærer høje benløft, tempoprægede løbeture og vovede driblinger forbi modstanderens forsvar. Din sport. Dit unikke valg. Du afgør rammerne.

Modefaktoren og de grønne principper styrket med en alsidig jumper

Kombiner funktionaliteten med et stærkt fokus på bæredygtige produktionsformer. Grønne ideologier er langt fra kun til langhårede personer med hørbukser og peacetegn på maven. Jumpere af genanvendte materialer som polyester bidrager til et formindsket ressourceforbrug samt en betydelige lavere udledning af skadelige emissioner. Og det uden at gå på kompromis med modefaktoren. Raffinerede modevalg omfavner farveskalaens mange muligheder og giver dig jumpere i alt fra modige udgaver centreret om det spraglede over til det mere subtile og klassiske farvevalg. Det kombineret med legendariske 3-Stripes langs ærmer og Trefoil på brystet, og du er klar til at træde ud ad døren i klæder, der hiver sportsudøveren frem i dig. Livet er sammensat af en række forskellige aktiviteter. Få en alsidig adidas jumper, der følger dig i det hele. Alt fra hverdag og timer tilbragt i hjemmet til aktive udfoldelser på fodboldbanens grønne græs og i fitnesscentret. Vi sætter ingen grænser for anvendelse og opfordrer dig at følge trop.