alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Rullekraver bluser og jumpere

 
[6]

Når temperaturen stiger på banen, holder adidas rullekraver dig afkølet og tør

Hvem vil have en langærmet trøje, som smyger sig om din krop men overopheder efter bare få minutters intens træning? adidas rullekrave giver din god ventilering, åndbarhed og et lækkert feel. De klassiske træningstrøjer med rullekrave kommer i flere flotte farver, en slank pasform som falder flot på kroppen og mesh-ventilering i siderne for optimal termoregulering. Hold kroppen afkølet, når temperaturen stiger på banen eller til træningen.

Klassisk look, innovativ teknologi. Rullekraver fra adidas

Træningstrøjerne er hurtigttørende, lavet i åndbart dobbeltstrik af 100% polyester og de lange ærmer har huller til tommelfingrene. Mesh-ventileringen i siderne lader din krop ånde. Det løse fit giver optimal bevægelighed på banen. Fuldend det ikoniaske adidas fodboldlook med matchende træningsbukser og træningstaske. Er du til det ikoniske 90'er snit, med løs pasform og brede ribkanter? Så fås adidas rullekraver også i din stil. Du får løs pasform og optimal komfort med høj hals til de kolde dage. Det afslappede look er perfekt til både træning og hverdag.

De kolde dage er ikke en hindring

De isolerede langærmede trøjer med rullekrave. Det varme følsomme fleece, hjælper din krop med at regulere temperaturerne og ripstop materialet udenpå, holder vinden ude. Høj hals, tommelfingerhuller og langt rygstykke giver ekstra tildækning og beskyttelse mod elementerne. For og bag er de isolerede rullekraver foret med varmefølsomme meshpaneler, så du bedre kan stå imod vejret. Vil du udfordre de kolde dage på din løbetur? Vælg adidas løbejakker med rullekrave, så du vil holde vinden ude og beskytte halsen mod kulde og vind. adidas tror på, at innovation er vejen til en mere bæredygtig fremtid. Derfor har 50% af deres kollektioner siden 2020 været produceret af genanvendte materialer. Derfor er adidas også med i Better Cotton Initiative, som sikrer bedre forhold for producenterne, gode råstoffer og en mere bæredygtig fremtid.