alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Trøjer med lynlås

 
[16]

Start træningen på god vis med en af vores trøjer med lynlås

Vil du nå til tops i fodbold er det hårdt arbejde. Det ser nemt ud når de store stjerner løber rundt på tv og sender bolden i kassen, hvorefter de løfter den tunge pokal over hovedet og tiljubles af alle tilskuerne. Men inden har de tilbragt timevis på træningsbanen. En vigtig del af denne træning er påklædningen. En trøje med lynlås giver dig mulighed for at starte træningen på samme måde som de store stjerner og idoler. De er lavet af fugtabsorberende stof, så du ikke føler dig våd og klam efter et hårdt træningspas på banen. Selv hvis det er om vinteren skal formen holdes ved lige. Så er der heldigvis også en trøje med lynlås der har lidt ekstra varme og polstring, så du kan holde kulden ude og udelukkende fokusere på at forbedre dine evner på træningsbanen. En af de mange trøjer med lynlås fra adidas gør dig ikke automatisk til den næste superstjerne, men den sender dig godt på vej og giver dig mulighed for at fokusere på udviklingen velvidende at du er velklædt og klar. 

Bliv klædt elegant på til hverdagen i en trøje med lynlås

Der er også mulighed for at finde en pæn trøje med lynlås til hverdagsbrug eller til jobbet. Du kan sagtens finde en model, som kan passes til et par pæne bukser, og så kombinerer du med en af de mange trøjer med lynlås, og så er det ellers bare af sted til jobbet, mødet eller studiet. Du kan naturligvis også bruge den til andre situationer, eksempelvis en tur på golfbanen.. Så er du velklædt og har styr på dit outfit, både når du går rundt på banen og skal have bolden i hul, men også inde i klubhuset vil du efterfølgende fremstå elegant og selvsikker.