alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Pooltilbehør

 
[18]

Pooltilbehør gør badeturen sjovere

En frisk turkisblå sommerpool med klart vand. Det er bare så fristende og giver et positivt boost. Brug masser af timer i vandet med det rette tilbehør. Solbadning bliver kedeligt i længden, men pooltilbehør løfter aktivitetsniveauet betragteligt. Det er alt det, du kan pakke i din sportstaske og tage med som underholdning. Pooltilbehør er dog endnu mere end det. Hos adidas er barren høj og derfor får du også beskyttelse, så turene i vandet bliver komfortabel. Poolvand er klart, men opnå mere kontrol under vandet med et par svømmebriller forsynet med ANTIFOG-finish. Som beskytter øjnene mod klorvand og giver klart udsyn. Anti-dug glas indvendigt er sagen mod fugt, mens spejlglas udvendigt og UV-beskyttelse sørger for, at du ikke blændes i solskin. Indstil dine svømmebriller præcis til din pasform og tag turen under poolens klare vand med bedste pasform.

Tilbehør til pool: det bliver en fest at bade i pool

Aktiv konkurrencesvømning i svømmehallens pool, familiesjov i badeland eller udenlandsrejser med masser af poolaktiviteter. Tilbehør er vejen frem, for at få det mest mulige ud af dine badeanstrengelser. Klorvand slider på håret. Men fleksible badehætter i silikone beskytter ved at slutte tæt om hovedbunden. Noget du også kan få glæde af, når det skal gå stærkt til banesvømning. Op af vandet igen og kroppen skal tørres. Store lækre badehåndklæder er naturligvis en del af dit pool tilbehør. Blød bomuld skåner huden, så du kan lade materialerne suge vandet af dig. Eller bruge håndklædet som underlag på din liggestol, når du tørrer i solen. adidas-logoet på dit tilbehør er ved din side, så du med den helt rette sporty udstråling kan vise vejen med højkvalitetsprodukter. Der er dømt sjov og seriøs træning i poolen for hele familien, når nye tider skal indhentes. Og når hovedspring, boldspil og nye svømmediscipliner skal læres med det perfekte pool tilbehør.