alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Tall shorts

 
[10]

Løft din sport med tall shorts fra adidas 

De nyeste teknologier bringer funktionalitet til din hverdag. Blandt andet får du støttende tall shorts i kompressionsformer, der begrænser muskelvibrationer, så du kan bevare fokus, når det spidser til i din sport. Intet der distraherer, når det for alvor gælder. Fugt absorberes med AEROREADY, så din hud forbliver tør. Også under ekstreme fysiske anstrengelser, hvor sved er uundgåeligt. Bevar et behageligt klima for din krop med de åndbare materialer, og vink farvel til lugtgener med Polygiene. Dit sportstøj bevarer den friske fornemmelse hele dagen. Også når du øger intensiteten. I et aktivt liv er der behov for tøjdele, der kan stå distancen og ikke svigter, når det gælder.

Tall shorts sammensat af grønne initiativer og fokus på design

Materialevalget er kernen i tall shorts fra adidas. Ud over letvægtigt stof i polyester og elasten, får du genanvendte materialer via adidas’ miljøbevidste initiativer. Således nedsætter vi ressourceforbruget og udledningen af skadelige emissioner. Ansvarlig produktion i fokus, så du kan handle nye sportsdele med ren samvittighed. Retro designs og trendy farver leverer kant til dit sportsoutfit, så du kan vise dig fra din bedste side, når det er tid til at drible bolden i mål. 

En trofast ven til høje sportsudøvere 

Fra basketballbanen til fitnesscentret og fra fitnesscentret til dagligdagen. Her får du en række tall shorts, der på rekordtid bliver din nye uundværlige makker i et liv med pulserende aktiviteter og heftigt tempo. De ekstra centimeter i længden leverer komfort til høje sportsudøvere. Vi er alle forskellige, og det skal vores tøj selvfølgelig afspejle. Netop det er det overskyggende mål for vores tall shorts. Snittet er placeret lige over knæet. Intet der stumper eller kryber op, hvor det ikke hører hjemme. De færreste har lyst til ende op med et par hotpants, når de investerer i et par shorts. Den situation afværges med de mange tall shorts fra adidas. Modellerne følger din krops linjer, så du efterlades med en følelse af komfort og støtte.