alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

Bukser til høje mænd

 
[11]

Hyld de ekstra centimeter med bukser til høje mænd

Velkommen til en verden af stil, komfort og funktionalitet med bukser til høje mænd fra adidas. De ekstra centimeter i længden betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du ender med et par stumpebukser, når du virkelig var på udkig efter et par lange. Der er heller ingen grund til at gå på kompromis med miljøet, når vi taler bukser til høje mænd fra adidas. Via Better Cotton-initiativet går vi ind i kampen for at forbedre vilkårene for verdens bomuldsproducenter, mens vores brug af genanvendt polyester ligeledes har en positiv effekt på miljøet. Vi ser ingen grund til skadelig adfærd, når bæredygtig produktion er en mulighed. Vores grønne fokus kombineres med et højteknologisk. Blandt andet får du AEROREADY, der absorberer fugt og holder dig tør under din træning. For mesh bringer blød velvære til din krop, mens kiler i skridtet støtter og beskytter. Det funktionelle er vægtet, så du kan få det optimale ud af din træning med dine nye bukser til høje mænd. 

Til dig der ikke holder dig tilbage i livet

Du er ikke bange for at gøre dig bemærket. Hverken på grund af din højde eller  dine handlinger. Dine præstationer og færden afspejler din realitet. Du ved, hvad du er værd og holder ikke igen med at vise det. Du prioriterer et aktivt liv og afsætter tid til din sport. Du nægter at lade dig nøjes, og hvorfor skulle du ikke også det, når adidas har skabt et sortiment af bukser til høje mænd, der komplimenterer og underbygger karakter. 3-Stripes og Trefoil gør dig til en del af en legendarisk historie, der indeholder alt fra store sportsstjerner og forbilleder til erfaring og føling med tidens ånd. Retro designs og dæmpede farver giver dig et par bukser til høje mænd, der harmonerer med store dele af garderoben, uanset, om du er på vej ud i bybilledet eller på vej til træning.