alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Tøj til høje kvinder

 
[50]
1 / 2
Side:af 2

Bak op om det unikke med tøj til høje kvinder 

Glem alt om one size. Vedkommende, der fandt på det begreb, havde tydeligvis ikke forståelse for værdien af mangfoldighed. Komplimenter din krops former med tøj til høje kvinder fra adidas. Omfavn det funktionelle med AEROREADY, der absorberer fugt fra huden og holder dig tør, når du skruer op for intensiteten i din træning. Støt op om de grønne initiativer med Better Cotton-initiativet og brugen af genanvendt polyester. Bevidst bomuldsdyrkning og reducering af emissioner, så du kan stå distancen med ansvarligt tøj til høje kvinder. Firevejs-stretch er lig fri bevægelighed. Intet der hæmmer eller generer, når du er i fuld gang med dagens sportslige udfoldelser. 

Tøj til høje kvinder der omfavner hverdagens aktiviteter

Bukser til lange vandreture i naturen. Tights til intensive stræk på yogamåtten. Bløde hættetrøjer til hverdagen og vejen. Komfortable joggingbukser til løb og vægtløft. En bred kollektion af kvalitetsbevidst tøj til høje kvinder, der understøtter det unikke i dig og bringer komfort og funktionalitet til dine daglige aktiviteter. Tætte og almindelige pasforme, der hylder de ekstra centimeter i længden. De mange buksedele omslutter sig ankel, talje og ben, mens længere ærmer giver dig en overdel, der aldrig stumper. Hvorfor gå på kompromis, når du kan forny garderoben med tøj til høje kvinder, der er specialsyet dine behov? 

Det bedste fra fortiden og nutiden

Fuldend dit sporty look med legendariske 3-Stripes og must have modeller. Tøj til høje kvinder i designs, der hylder fortid og nutid. Vores populære modeller genskabt i nye klæder eller et frisk pust med de nyeste tendenser. Bring liv til garderoben med tøj til høje sportsentusiaster, tøj der stiler efter at løfte dit ydre og forbedre den indre velvære. Livet er for kort til tøj, der ikke formår at bringe det bedste frem i dig og hylde dine unikke former.